Inaktiv platsannons

Tre Projektledare till SCA Affärssystem i Sundsvall

Projektledare Aff... Har du gedigen erfarenhet av affärssystem och vill vara med och forma arbetsprocesser för framtiden – då kanske detta är din nästa utmaning! Till vår grupp Affärssystem söker vi nu tre nya kollegor...

Om tjänsten

Projektledare Affärssystem

Har du gedigen erfarenhet av affärssystem och vill vara med och forma arbetsprocesser för framtiden – då kanske detta är din nästa utmaning! Till vår grupp Affärssystem söker vi nu tre nya kollegor med inriktning Finance & Controlling, Purchasing & Logistics och Business Intelligence. Varmt välkommen med din ansökan!

Din nästa utmaning

SCA genomför nu en genomgripande förändring där all IT-personal samlas i en gemensam organisation. Gruppen Affärssystem svarar för utveckling och förvaltning av koncernens affärssystem. Gruppen förstärks nu med tre befattningar.


Som projektledare jobbar du genom hela livscykeln för våra IT-tjänster. Livscykeln omfattar att förstå och modellera behov, att genomföra och implementera projekt samt att förvalta tjänsterna löpande. Verksamheten är dina kunder. Resurserna är i stor utsträckning konsulter. En grupp av kollegor kan ge och stöd och finns för utbyte av erfarenheter och synpunkter. Utvecklingsprojekten är ofta mindre och parallella. Ibland genomför vi tillsammans större projekt.


SCA består av fem affärsområden och två stödjande verksamheter. Vi eftersträvar att i högre utsträckning än idag använda samma arbetsprocesser och system för hela koncernen. Detta innebär både logiska och pedagogiska utmaningar.


Placeringsort är någon av de orter i Norrland där SCA har kontor, exempelvis Sundsvall, Umeå eller Piteå. Ange i din ansökan vilken ort du är intresserad av.

Vem är du?

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av affärssystem och tillverkande industri. Vi ser gärna att du är certifierad mot något av de större affärssystemen alternativt har mångårig erfarenhet som ledande användare inom Finance & Controlling, Purchasing & Logistics eller Business Intelligence. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i såväl tal som skrift.


För att lyckas i rollen som projektledare bör du ha mycket god förmåga att sätta dig in i komplexa arbetsprocesser och att ändra dessa genom att påverka andra. Stort eget ansvarstagande och omfattande kontakter med verksamheten är viktiga framgångsfaktorer. Du är van att formulera uppdrag och leda konsulter.


För oss är det också viktigt att ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: respekt, högklassighet, initiativ och ansvar.

Vad kan vi erbjuda dig?

Här erbjuds du ett arbete där varje dag är stimulerande, varierande och händelserik. Du kommer jobba i en liten grupp med mycket kvalificerade och engagerande kollegor som brinner för att lösa verksamhetens behov med hjälp av best-practise-processer i affärssystem. Inom ditt kompetensområde har du stora möjligheter att forma SCA:s arbetsprocesser och systemlösningar.


På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.


Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej