Inaktiv platsannons

Sales Representative till SCA Sourcing and Logistics i Sundsvall

Sales... Gillar du att förhandla, sälja och leda affärsutvecklingsprojekt – då kan detta vara din nästa utmaning. Nu söker vi en Sales Representative till vårt utvecklande team i Sundsvall. Varmt välkommen med din...

Om tjänsten

Sales Representative

Gillar du att förhandla, sälja och leda affärsutvecklingsprojekt – då kan detta vara din nästa utmaning. Nu söker vi en Sales Representative till vårt utvecklande team i Sundsvall. Varmt välkommen med din ansökan!

Din nästa utmaning

SCA Sourcing & Logistics samordnar och hanterar inköp och logistik för SCA. Erbjudandet omfattar sjö-, terminal- och landtransporttjänster inom Europa och till översjömarknader för en bred internationell kundbas. Vår verksamhet stöds av ett nätverk av terminaler på strategiska platser i Europa. Affären bygger på ett koncept där våra terminaler och fartygssystem integreras på bästa sätt.


Som Sales Representative är du en del i ett utvecklande team och ansvarar för att i nära kontakt med våra kunder driva och utveckla logistiklösningar inom sjö- och landspedition samt terminaltjänster. Det är ett mångsidigt och kvalificerat arbete med kontakter på alla nivåer både internt och hos kunden. I rollen ingår både att utveckla och underhålla affären hos befintliga kunder samt att proaktivt arbeta med nykundsbearbetning och försäljning inom Sverige och Europa.


Bland arbetsuppgifterna ingår att leda affärsutvecklingsprojekt, förhandla komplexa industriella transportlösningar, utveckla nya logistikupplägg och säkerställa lönsamhet i affärer. Framtagande av offerter och kalkyler är naturliga inslag i arbetet liksom att löpande underhålla vårt CRM-system.


I tjänsten ingår uppskattningsvis ca 60 resdagar per år, framförallt inom Sverige och Europa. Placeringsort är Sundsvall.

Vem är du?

Vi söker dig med högskolekompetens, gärna inom ekonomi, logistik eller teknik. Utöver detta tror vi att du har några års erfarenhet av kvalificerad tjänsteförsäljning och affärsutveckling. Du har förhandlingsvana, operativ förståelse och kan uttrycka dig professionellt och representativt på såväl svenska som engelska. Kunskaper och erfarenheter från basindustri är meriterande.


För att lyckas i rollen som Sales Representative tror vi att du har ett genuint intresse av att utveckla vår affär. Vi tror också att det är viktigt att du är positiv, engagerad, öppen för förändringar och resultatinriktad för att du ska trivas i detta team. Du har ett utvecklat affärsmannaskap, ett strukturerat arbetssätt, god initiativförmåga samt förmågan att kunna fatta väl avvägda beslut. Du har lätt för att sätta dig in i komplexa, operativa utmaningar och behov hos industriella kunder. Du är kommunikativ och har förmåga att skapa långsiktigt goda relationer. Din personlighet och ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: Respekt, Högklassighet och Ansvar.

Vad kan vi erbjuda dig?

SCA Sourcing and Logistics erbjuder ett arbete där varje dag är stimulerande, varierande och händelserikt. Du kommer jobba i ett team med engagerande kollegor. Du kommer också samarbeta internationellt med övriga kollegor inom affärsområdet i olika projekt eller nätverk. Hållbarhet, innovation och omtanke genomsyrar allt vi gör inom SCA och därför är vi intresserade av individer som vill göra skillnad och vågar tänka nytt.


Din utvecklingsplan kommer vara en blandning av företagets behov och dina personliga ambitioner. Vi erbjuder dig ett ersättnings- och förmånsprogram som är konkurrenskraftigt på den lokala marknaden. Syftet är att uppmuntra professionell utveckling och höga prestationer. På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.


Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej