Inaktiv platsannons

Chef SCA Business Services i Sundsvall

Chef SCA Business... Är du en person som gillar att utveckla andra i kombination med att förbättra och effektivisera processer – då kanske detta är din nästa utmaning! Vi söker nu en chef till koncernens...

Om tjänsten

Chef SCA Business Services

Är du en person som gillar att utveckla andra i kombination med att förbättra och effektivisera processer – då kanske detta är din nästa utmaning! Vi söker nu en chef till koncernens ekonomiservicecenter - SCA Business Services.


SCA har som mål att förenkla, harmonisera och digitalisera de administrativa processerna inom koncernen. Ett arbete har påbörjats för att kartlägga hur ekonomiprocesserna kan förenklas och utvärdera hur ansvarsområdena för SCA Business Services kan utvecklas i framtiden. Är du rätt person och vill vara med oss på den spännande resan? Varmt välkommen med din ansökan!

Din nästa utmaning

SCA Business Services består av cirka 20 personer och ansvarar bl. a för redovisning och rapportering i samband med månads-, kvartals- och årsbokslut, moms- och skattefrågor, hantering av leverantörsfakturor och betalningar samt frågor kring kredithantering.


Som chef för SCA Business Services ansvarar du för att utveckla och implementera enhetens strategi med syfte att leverera tjänster inom koncernen med bästa processeffektivitet, högsta kvalitet och tillräcklig servicenivå för att nå koncernens övergripande mål. Dina främsta kontaktpersoner kommer förutom medarbetarna i SCA Business Services att vara de ekonomiansvariga inom SCAs olika affärsområden samt personer inom bolagets olika koncernstaber. Du rapporterar till CFO.


Utöver detta innebär tjänsten att utveckla enhetens medarbetare så att de överenskomna tjänsterna levereras med den servicenivå och kvalitet som har överenskommits. Du kommer också att driva ständiga förbättringar och optimera de processer som enheten ansvarar för. Vidare kommer du att säkerställa att tillräckliga internkontrollrutiner är implementerade samt definiera och följa upp enhetens olika processmål. En annan viktig del i arbetet är att bygga långsiktiga relationer med enhetens interna kunder för att säkerställa ett effektivt samarbete mellan enheten och kunden i kombination med att identifiera, utvärdera och prioritera nya eller utökade tjänsteleveranser till enhetens interna kunder.

Vem är du?

Vi söker dig som är ekonom med examen från högskola eller universitet samt har 5-10 års erfarenhet från ekonomiarbete och personalledning. För att lyckas i rollen tror vi också att du har erfarenhet från att leda större grupper av medarbetare. Utöver detta tror vi att du har erfarenhet från arbete i större ERP-system och i MS Excel samt har erfarenhet från projektarbete och projektledning. Du kommunicerar obehindrat på engelska i såväl tal som skrift.


Som person tror vi att du är kommunikativ och teaminriktad. Du är också drivande och gillar att arbeta med kontinuerliga förbättringar. Vi värdesätter god samarbetsförmåga, ett strukturerat arbetssätt samt att ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden; Respekt, Högklassighet och Ansvar.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder ett arbete där varje dag är stimulerande, varierande och händelserik. Här välkomnas du till trevliga och glada kollegor där ett gott skratt alltid ligger nära till hands, nya fräscha lokaler med öppet landskap samt goda kommunikationsmöjligheter då kontoret är lokaliserat i centrala Sundsvall.


Hållbarhet, innovation och omtanke genomsyrar allt vi gör inom SCA och därför är vi intresserade av individer som vill göra skillnad och vågar tänka nytt. På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.


Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej