Inaktiv platsannons

Butikssäljare Circle K Ramlösa extra vid behov

Om tjänsten

LOVE MEETING NEW PEOPLE?

Welcome to heaven.

På Circle K är det full fart dygnet runt, vi har roligt tillsammans och vi tror att du kommer att tycka att det känns meningsfullt att göra våra kunders liv enklare.

Våra medarbetare är det som skiljer oss från konkurrenterna och anledningen till att våra kunder kommer tillbaka. Arbetet hos oss på Circle K kräver vilja och förmåga att skapa goda kundkontakter och bygga upp förtroendefulla kundrelationer och vidmakthålla dessa. Butiksarbetet kräver också goda kunskaper om alla våra produkter och tjänster samt att ha förståelse för hur människor agerar och reagerar i olika situationer. Detta betyder för vår del krav på noggrannhet, pålitlighet och mycket gott omdöme.

Vi värdesätter erfarenhet inom detaljhandeln och service samt kassavana, vi vill att du har handels eller ekonomisk utbildning.

När vi letar extra vid behov letar vi även efter dig som vill och har ambition att fortsätta din yrkeskarriär uppåt inom Circle K.

Som person vill vi att du är...

  • motiverad
  • utåtriktad
  • säljfokuserad
  • omtänksam

Dock behöver du vara minst 18 år och ha B-körkort.

Tjänsten är till en början en extra vid behovsanställning, men vid intresse finns stora möjligheter att gå från extrajobb till drömjobb hos oss.

Vi söker nu personal till vår personalpool på Circle K Ramlösa, Circle K Ängelholmsvägen och Circle K Berga Center samt till Circle K Ättekulla.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Ramlösa
Typ av kontrakt
Deltidsjobb, Extrajobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Ramlösa | Detaljhandel | Deltidsjobb | Extrajobb