Inaktiv platsannons

Restaurang och köksbiträde i Stockholm

ISS Facility Services vision är bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Om tjänsten

Vi på ISS Mat & Dryck serverar över 42 000 måltider varje dag - med traditionell husmanskost eller nyskapande crossover. Till dagisbarn, elever, sjukhusens patienter, omsorgens äldreboende, personalmåltider. Behoven är olika, smakerna är olika, miljöerna är olika. Men alla förenas i kraven på kvalitet.

Nu söker vi ett Restaurangbiträde för ISS uppdrag hos restaurang Filen i Hornstull. Här finns en restaurang öppen för allmänheten samt en hel del cateringuppdrag där vi levererar maten till olika boenden.

Arbetsuppgifter

Till våra uppdrag hos restaurang Filen söker vi nu dig som vill jobba som restaurangbiträde. Att under ledning av restaurangchef/kökschef producera, underhålla och sälja våra produkter i den dagliga driften i kök/restaurang. Tillagning av enklare mat samt att vara en tillgänglig och flexibel person i vår organisation. Vi söker dig som även har ett intresse av att arbeta via dator med enklare kontorsuppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker Dig som har ett genuint intresse för mat. Du har erfarenhet och arbetat inom restaurangbranschen sedan tidigare. Erfarenhet från olika typer av restaurangverksamhet är meriterande.

I ditt ansvar ingår förutom sedvanliga restaurangbiträdesuppgifter även portionering, beredning av mat, packning och leverans av catering, kassaarbete, etc. Du arbetar enligt gällande instruktioner med hög kvalitet och god egenkontroll. Även lättare matlagning kan ingå beroende på kvalifikationer.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Har du frågor kring tjänsten kan du vända dig till Gerd Rönn Westberg

 

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Deltidsjobb