Inaktiv platsannons

Ambulerande Butikschef Malmö

Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 170 butiker runt om i Sverige.

Om tjänsten

Din roll

För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för försäljning och service. Men det är lika viktigt för oss att du framgångsrikt motiverar och utvecklar din personal. Du är övergripande ansvarig för butikens försäljning och resultat, säkerställer att butiken motsvarar kundernas förväntningar och ingår givetvis i butikens ledningsgrupp.

På Lidl arbetar vi tillsammans! Det innebär att du som butikschef även deltar aktivt i det dagliga butiksarbetet. I dina uppgifter ingår att beställa och plocka varor, utföra kassaarbete samt se till att våra varor presenteras enligt vårt koncept.

 
Din bakgrund

För att passa in i rollen som ambulerande butikschef hos oss på Lidl är du en person som trivs med att arbeta operativt i en utvecklingsorienterad och därmed föränderlig organisation. Du sätter en stolthet i att ge dina kunder god service och du har en god förmåga att framgångsrikt engagera och utveckla andra. Du tycker om att arbeta med människor och vinner lätt andras förtroende. Tjänsten omfattar arbete i flera av våra butiker i Malmö med omnejd så regelbundna tjänsteresor ingår i arbetet vilket ställer krav på flexibilitet i arbetet.

Du har en avslutad gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot handel eller ekonomi och arbetar idag inom detaljhandeln eller närliggande bransch. För oss är det viktigt att du har en positiv inställning och vi uppskattar om du har ett stort matintresse. Som person är du handlingskraftig, resultatinriktad samt noggrann och ansvarstagande. Vi värdesätter om du har tidigare ledarerfarenhet och innehar B-körkort då tjänsten innebär resor mellan butikerna.

 
Vad vi erbjuder

Vi vet att våra medarbetare är det viktigaste för vår framgång! Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling och erbjuder därför dig som butikschef en mängd utbildningar. Det är också glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Tjänsten som ambulerande Butikschef är tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten avser några av våra butiker i Malmö med omnejd. Då butikerna är öppna alla veckans dagar förekommer både dags-, kvälls- och helgarbete. Som butikschef på Lidl omfattas du av Kollektivavtalet för tjänstemän inom detaljhandeln.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
MALMÖ
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Detaljhandel | Deltidsjobb