Inaktiv platsannons

MTGAccount Manager i Stockholm

Vi på MTG Radio söker en driven och framåtlutad Account Manager till vår expansiva verksamhet i Uppsala. Var med och utveckla och bidra till fortsatt expansion på mediemarknaden!

Om tjänsten

Vad gör en Account Manager hos oss?
För oss handlar försäljning till stora delar om relationer och som Account Manager behöver man därför vara en relationsskapande människa. För att bli framgångsrik i rollen tror vi även att man har framgångsrik erfarenhet av B2B-försäljning och ett etablerat lokalt nätverk. Därtill ser vi att man är intresserad av att förstå marknaden och kundernas behov och tack vare detta intresse kan vinner man kundernas förtroende och möter deras förväntningar.

Som Account Manager ansvarar du för bearbetning av nya kunder och sköter du hela säljprocessen från att prospektera till att boka möten, genomföra dem, avtalsförhandla och göra avslut. Som Account Manager på MTG Radio består dina huvudarbetsuppgifter av försäljning av traditionell radioreklam, webbreklam samt sponsring av programpunkter. Vi i teamet är inte rädda för att kavla upp ärmarna när någon av kollegorna behöver hjälp, och vi brinner för att hitta nya sätt att nå kundernas hjärtan.

För rollen som Account Manager krävs det att du har B-körkort.

Vad erbjuder vi?
Egenskaper som kreativ, modig, nyfiken, ihärdig och ödmjuk är egenskaper som värderas högt inom . För oss är varje dag är en ny tävling! Vi firar våra segrar samtidigt som vi ständigt har en strävan om att bli bättre. Genom ett positivt och engagerat förhållningssätt är vi goda ambassadörer och lagspelare såväl internt som externt. Vi agerar som förebilder för våra kollegor genom att alltid vara professionella, lyhörda och entusiastiska.  Vi erbjuder stor frihet att påverka arbetsdagen samtidigt som vi förväntar oss hög leverans. Vi

Vi vill träffa dig!
Blir du taggad av vår kultur och vad tjänsten som Account Manager innebär? Då vill vi träffa dig. Då vi expanderar och ständigt utvecklas söker vi kontinuerligt efter Account Managers, så även om det inte är intressant för dig i dagsläget, etablerar vi gärna kontakt med dig för framtiden.

Om du tycker att den här tjänsten låter som en utmaning för dig vill vi att du ansöker genom att klicka . Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Karin Bergström, rekryterare, på .

MTG Radio är en av de största kommersiella radiooperatörerna i Norden och våra svenska radiostationer är RIX FM, Lugna Favoriter, Bandit Rock, Power Hit, Star FM samt appen ”I Like Radio”. MTG Radio ingår i den internationella mediekoncernen Modern Times Group MTG.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Heltidsjobb (förstajobb)