Inaktiv platsannons

MTGKey Account Manager i Stockholm

Vi på MTG Radio söker en driven och affärsmässig Key Account Manager som vill vara med och bidra till vår fortsatta expansion på mediemarknaden.

Om tjänsten

Vad rollen innebär

Som Key Account Manager är du placerad i Uppsala och kommer att arbetar du med några av Sveriges största annonsörer i bl.a. Västerås, Gävle och Dalarna. Du sköter hela säljprocessen från att prospektera till att boka möten, genomföra dem, avtalsförhandla och göra avslut. Du ansvarar för bearbetning av främst nya kunder men även vissa befintliga kunder. Du arbetar utifrån en strategisk plan för din kundlista och till din hjälp har du flertalet säljverktyg. Du säljer hela vår produktportfölj som innefattar radioreklam, event, sponsring, promotion samt onlineannonsering.

Vad vi söker

Egenskaper som kreativ, modig, nyfiken, ihärdig och ödmjuk värderas högt inom . Erfarenhet av tjänsteförsäljning eller B2B-försäljning är ett krav. Erfarenhet av medieförsäljning är meriterande. Vi söker dig som är fokuserad och målinriktad och vet att det krävs både bra förberedelse, rätt inställning och hårt arbete för att lyckas. Du har lätt för att sätta dig in i kundernas affärer och är samtidigt lysande på att skapa och förstärka relationer. Du är en teamplayer och gillar att vinna!

Vi firar våra segrar samtidigt som vi ständigt har en strävan om att bli bättre. Genom ett positivt och engagerat förhållningssätt är vi goda ambassadörer och lagspelare såväl internt som externt.  Vi erbjuder stor frihet att påverka arbetsdagen samtidigt som vi förväntar oss hög leverans. Vi har högt i tak och älskar att ha kul på jobbet.

MTG Radio har idag några av landets största radiokanaler, som exempelvis RIX FM, och kommer med start i augusti ha nationell täckning över hela Sverige. Med den starka tillväxten det senaste året har du som Key Account Manager möjligheten att erbjuda ett flertal olika produkter samtidigt som du kommer att spela en nyckelroll i bolagets fortsatta expansion på mediemarknaden!

Vi ser även att du har B-körkort och egen bil. Billön tilldelas utöver lönen.

Ansökan

Om du tycker att den här tjänsten låter som en utmaning för dig vill vi att du ansöker genom att klicka . Bifoga ditt CV samt personliga brev och berätta vad du söker i ditt kommande jobb. Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Karin Bergström, Senior Recruiter, karin.bergström@mtg.com. Vi ser fram emot att läsa din ansökan.

MTG Radio är en av de största kommersiella radiooperatörerna i Norden och Baltikum och våra svenska radiostationer är RIX FM, Lugna Favoriter, Bandit Rock, Power Hit Radio, Star FM samt appen ”I Like Radio”. MTG Radio ingår i den internationella mediekoncernen Modern Times Group MTG. MTG är ett företag för dig som älskar att arbeta med underhållning. För dig som lever för att skapa trollbindande upplevelser och innehåll som förgyller människors vardag. Vi tycker det är självklart att underhållningen finns tillgänglig överallt – på alla plattformar, både hemma och när du reser. I en värld som förändras snabbt söker vi dig som fascineras av utveckling och nya kreativa idéer. Du som vill vara med och forma framtidens spelplan och som inte är rädd för att prova nya vägar. 

 

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Heltidsjobb (förstajobb)