Inaktiv platsannons

Arbetsledare Driftområde i Göteborg

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 50 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Om tjänsten

Arbetsledare Driftområde

Just nu söker Peab Anläggning Region Väst dig som vill arbeta som Arbetsledare i vår Drift- och underhållsverksamhet med placering i våra statliga driftkontrakt Göteborg och Kungälv. Brinner du för att skapa ett gott arbetsklimat för de som ingår i ditt team? Har du en förmåga att se möjligheter där andra ser problem? Tycker du om att jobba flexibelt med varierande projekt? Då tycker vi att du ska du läsa vidare och höra av dig till oss.

Om tjänsten

Som Arbetsledare på Peab har du en viktig roll i våra projekt. Som arbetsledare bistår Du platschefen, planerar, leder och fördelar arbete. Du ansvarar för olika delprojekt, vilket bland annat innefattar kvalitetssäkring, arbetsmiljö, kundkontakt, ekonomisk uppföljning, planering av personal och maskiner, fakturering samt delaktighet vid budget. Beredskapstjänstgöring och periodvis oregelbundna arbetstider ingår i tjänsten.

Du samarbetar och arbetar tätt ihop med övriga arbetsledare och platschefen. Det breda ansvaret förutsätter att du har förmåga att överblicka helheten, arbeta proaktivt och genom goda ledaregenskaper engagera och motivera dina medarbetare för att nå uppsatta mål och deadlines.

Din bakgrund

För att trivas och bidra i rollen tror vi att du har en teknisk utbildning motsvarande tekniskt gymnasium, högskola eller likvärdigt. Du har erfarenhet från bygg- eller anläggningsverksamhet och har tidigare arbetat i arbetsledande befattning. Ledarskap och kundrelationer är naturliga inslag i din vardag vilket gör dig till en trygg och stabil ledare och förebild. Erfarenhet från statlig vägdrift och anläggningsjobb är mycket meriterande.  Du har god datorvana, B-körkort.

Personliga egenskaper

Du är en strukturerad, kreativ och initiativtagande person med förmåga att leda och entusiasmera andra. Du har ett stort intresse för affärer och är kund- och resultatinriktad och trivs med att arbeta mot deadlines och uppsatta mål. Då det dagliga arbetet innebär mycket kontakter med flera olika aktörer har du en god samarbetsförmåga och värdesätter en professionell kommunikation mot såväl kunder, medarbetare och samarbetspartners.

Tjänsten är på heltid med tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej