Inaktiv platsannons

Mark- och Anläggningsarbetare Preemraff i Göteborg

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 50 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Om tjänsten

Mark- och Anläggningsarbetare Preemraff

Nu behöver vi på Peab Anläggning bli fler Mark och Anläggningsarbetare på Preemraff i Göteborg. På Preemraff arbetar vi med betong- och markverksamhet. Vi driver underhållsarbete samt projekt. Tjänsten innebär arbete inne på Preem, markarbeten, diverse anläggningsserivce och fastighetsunderhåll.

Vi söker dig som har erfarenhet inom ditt yrke, positivt om du har jobbat inom industrin sen tidigare, men detta är inget krav. Vi söker helt enkelt dig som trivs i en flexibel roll där du får användning av att du är grym marksidan, en problemlösare och som gillar fix och trix.

Egenskaper vi ser som viktiga för tjänsten är att du är noggrann, ansvarstagande och kan jobba både självständigt och i grupp. Det är även mycket viktigt att du har ett gott säkerhetstänk och förstår och vill bidra till en god arbetsmiljö. Eftersom man jobbar på ett fast driftställe söker vi framförallt personal som bor i närområdet eller har pendlingsavstånd.

Krav:

  • Yrkesbevis alt. erfarenhet från branschen
  • Körkort B

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej