Inaktiv platsannons

Processingenjör SCA Obbola

Processingenjör till SCA... Är du driven, kommunikativ och gillar att nå resultat då kanske denna roll som processingenjör hos oss känns spännande. Vi söker dig som arbetar analytiskt, strukturerat och faktabaserat och som...

Om tjänsten

Processingenjör till SCA Obbola

Är du driven, kommunikativ och gillar att nå resultat då kanske denna roll som processingenjör hos oss känns spännande. Vi söker dig som arbetar analytiskt, strukturerat och faktabaserat och som har förmågan och drivkraften att kunna omvandla teori till konkreta åtgärder för implementation i processen.

Din nästa utmaning

Som processingenjör arbetar du med processutveckling/optimering och produktutveckling. I arbetet ingår även avancerad felsökning vid driftstörningar. Du initierar, planerar och genomför utredningar och försökskörningar samt avancerade felsökningar. Du kommer även att medverka i projekt och leda mindre projekt/delprojekt. På initiativ av produktionslinjen och produktutvecklingsorganisationen fångar du upp behov av förbättringar och utveckling. Din uppgift är att omvandla dessa till tekniska lösningar och arbetssätt som kan omsättas i praktiken. Du bevakar den tekniska utvecklingen på området och ger förslag på teknisk utveckling samt investeringar, inklusive genomförande av lönsamhetsbedömningar.

Vem är du?

Vi söker dig som är civilingenjör med teknisk inriktning och har relavant erfarenhet från industrin helst I liknande arbetsuppgifter I massabruk och/eller pappersbruk. Vi söker dig som har erfarenhet av att genomföra komplexa analyser, felsökningar och utredningar samt har förmågan att därefter omvandla dessa till konkreta åtgärder för implementation I processen. Du har ett systematiskt arbetssätt kombinerat med drivkraften att nå resultat I ditt arbete. Då du kommer att samarbeta med chefer och personal över hela linjen är det viktigt att du trivs I rollen och har förmågan att kommunicera på ett effektivt och lättillgängligt sätt. Du har erfarenhet av arbete I små och stora project och det är meriterande att du har dokumneterad erfarenhet av projektledning med goda resultat. Du har goda kunskaper I svenska och engelska I tal och skrift.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder ett arbete där varje dag är stimulerande, varierande och händelserikt. Du kommer att jobba i ett team med engagerande kollegor som arbetar systematiskt med ständiga förbättringar i verksamheten.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Obbola
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej