Inaktiv platsannons

Redovisningsansvarig till litet men välkänt företag! i Malmö

Om tjänsten

Är du en redovisningskunnig person med intresse för affären? Trivs du att jobba på ett litet bolag med stora ambitioner där du får vara med och påverka morgondagen? Är du dessutom en positiv person med klipp i steget som gillar att vara kreativ i ditt arbete - då är detta jobbet för dig!

Som redovisningsansvarig hos vår kund kommer du att ansvara för att koordinera, fördela och prioritera bland arbetsuppgifterna på avdelningen. Du har helhetsansvar för års- och månadsbokslut och har kontakt med myndigheter och revisor. Samtidigt jobbar du dagligen med bland annat löpande redovisningsarbete, bokslut och avstämningar. Du kommer även att vara en del av ledningsgruppen där du såväl som att säkra sunda finanser och god redovisningsstandard får vara med och påverka företagets utveckling.


Arbetsuppgifter

  • Månadsbokslut
  • Löpande bokföring
  • Avstämningar
  • Löner och pensioner

 
Din bakgrund
Vi söker dig som är erfaren inom redovisning och som har relevant eftergymnasial utbildning. Vi tror att du är en noggrann person som tar dig an dina arbetsuppgifter med stort ansvar. Eftersom tjänsten innebär mycket samarbete är det viktigt att du är kommunikativ och tydlig i ditt sätt att kommunicera med andra. Vidare är du ordningsam och har en förmåga att strukturera och prioritera bland dina arbetsuppgifter.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb