Inaktiv platsannons

Är du en orädd och driven junior controller? i Lund

Om tjänsten

Till ett längre uppdrag söker vi nu en junior controller som har fötterna på jorden och näsan i vädret….nää, förresten stryk det sista och ersätt med ett leende på läpparna. Det är ju alltid trevligt med lite glada människor. Start är dock snabbare än omgående.

Vår kund uppmuntrar nyfikenhet och ser därför gärna kandidater med ett stort driv och en vilja att ”få saker och ting gjorda. Några starka personlighetsdrag bör dock vara att du är självgående och ifrågasättande. Men det är ju inte bara personligheten som spelar roll…

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som junior controller arbetar du brett med de flesta operationella ekonomifrågor på den lokala siten och i den lokala organisationen. Du deltar bland annat i arbetsuppgifter som:

  • Månadsrapportering
  • Behjälplig i både budget- och prognosprocessen
  • Vara kontaktperson i löpande ekonomiska frågor

Bakgrund              
För att trivas i rollen och kunna göra ett bra arbete bör du vara civilekonom och ha ett par års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete. Du kan ha arbetat eller arbetar idag som junior controller eller controllerassistent och vill fortsätta göra det, men i en konsultroll där du kan utvecklas och skaffa nya erfarenheter. 

Kvalifikationer
Din IT-vana är väldigt god och Excel hanterar du med lätthet. Vi förutsätter även goda kunskaper i engelska, både i tal och i skrift, och det är viktigt att du kan förklara ekonomiska frågor och analyser på ett klart, tydligt och inspirerande sätt.

Din personlighet
Som person är du ansvarsfull, noggrann och jordnära. Du tror inte på vassa armbågar, utan har ett prestigelöst förhållningssätt som gör att du är öppen och vågar ifrågasätta. Du strävar efter struktur, effektivitet i processerna och ett gott arbetsklimat inom laget. Din analytiska förmåga är hög och du är van vid att jobba proaktivt. 

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Lund
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Lund | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb