Inaktiv platsannons

LOS Energy söker en lysande ekonom till avdelningen Business Support i Stockholm

Om tjänsten


 

Har du erfarenhet av att arbeta med fakturering, och vill utvecklas långsiktigt hos ett framtidsinriktat och miljömedvetet bolag i energibranschen? Då vill vi gärna få kontakt med dig!

Om tjänsten
LOS Energy söker nu dig som vill arbeta med faktureringen, där du kommer att ingå i företagets Business Support-funktion.  Du kommer att sköta faktureringen gentemot våra företagskunder, och löpande säkerställa att dessa rutiner fungerar.

I rollen ingår även regelbunden kontakt och möten med kunder, samt hantering av kundspecifika rapporter. 

Du kommer även att få möjlighet påverka ditt arbete och vara med i förändringsarbetet kring produkter och tjänster.

Du kommer att tillhöra ett härligt gäng med högt i tak och mycket glädje på jobbet! LOS Energy sitter vid Hötorget i centrala Stockholm.   

Lämplig bakgrund
För att ha kraften att lyckas och trivas i denna roll tror vi att du har arbetat ett par år med ekonomirelaterade uppgifter, och är van vid att hantera komplexa faktureringsprocesser. Du har god förståelse för det ekonomiska flödet, ur bokföringssynvinkel men också från ett administrativt perspektiv. I rollen kommer du också ha glädje av dina matematiska kunskaper och din vilja att överträffa kundens förväntningar. Det är även önskvärt att du har tidigare erfarenhet av arbete inom energibranschen.

Du talar svenska och engelska, och har god vana av att arbeta i Excel samt en god allmän systemvana. Vi jobbar i ett flertal egenutvecklade system, vilket ställer krav på din förmåga att sätta dig in i sådana.

Som person tror vi att du är social och utåtriktad, eftersom en hel del interna och externa kontaktytor ingår i tjänsten. Vidare har du en god förmåga att planera och arbeta proaktivt, samt är noggrann och strukturerad.

Du är en person som ser utvecklingspotential och förbättringsmöjligheter, och som bidrar med förbättringsförslag och nytänkande.  För rätt person finns det mycket utrymme för utveckling!

Vi ser fram emot din ansökan!   

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb