Inaktiv platsannons

Business Controller i fastighetsbranschen! i Göteborg

Om tjänsten

Vad innebär rollen?
Du arbetar i den här rollen nära redovisningsteamet och främst en redovisningsansvarig för två affärsområden. För dessa två affärsområden är du ansvarig Business Controller vilket även innebär tät dialog med ledning och projektutvecklare. Du gör analys av bokslut, bistår med diverse underlag, arbetar med budget årsvis, prognos och likviditetsuppföljning. Internkontroll och diverse andra analyser vad gäller projekten ingår också.  

Tjänsten utgörs av ett uppdrag som vår SJR-konsult under en kommande rekryteringsprocess. Starten är omgående och uppdraget löper under minst 6 månader. arbetsplatsen är centralt belägen.

Vem är du?
Du har minst ett par års erfarenhet inom Business Controlling och har redovisningserfarenheten i grunden. Du har högskole- eller universitetsutbildning inom ekonomi. Du har också mycket goda kunskaper i Excel, och med erfarenhet från fastighetsbranschen har du många fördelar med dig in i rollen.

Som person trivs du i nära samarbete med andra team och människor, men är även analytiskt lagd och kan därmed engagera dig i självständigt analysarbete. Du ger gärna support och har förmåga att granska kritiskt. Du trivs också i ett bolag som växer och förändras!

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb