Inaktiv platsannons

CRM Technical Developer Stadium i Norrköping

Om tjänsten

Tycker du också att livet är roligare när det rör på sig? Hos oss jobbar lagspelare som brinner för retail, sport och sportmode. Energi, mod och team spirit är några av de grundstenar som har gjort det lilla familjeföretaget från Norrköping till Nordens ledande sportkedja, med siktet inställt söderut i Europa. Tävlingsandan och passionen genomsyrar allt vi gör och vår mission är att inspirera och ge fler människor möjlighet till ett aktivt liv. Join the movement.

Vill du vara med och utveckla Sveriges mest aktiva kundklubb, Stadium Member? Få företag satsar så hårt på sin kundklubb som vi! Lojaliteten till varumärket Stadium är stor och vi arbetar ständigt med att behålla och förstärka relationen med våra medlemmar. Nu söker vi en CRM Developer till teamet för Stadium Member i Sverige, Finland och Tyskland. Ett spännande och viktigt arbete, där du har kontakt med många avdelningar och får vara med där beslut tas.

Din roll
I din roll kommer du ansvara för process, utveckling och funktionalitet i vårt CRM-system, Adobe Campaign. Du ansvarar för test av ny funktionalitet i Adobe Campaign och bakomliggande system mot vår IT-avdelning eller extern leverantör. Du leder IT-baserade utvecklingsprojekt och är första support mot IT. Utvecklingen av automatiserad uppföljning sker i nära samarbete med våra analytiker, medan du i utvecklingen av Marketing automation jobbar nära våra digitala koordinatorer. Du är även en del av utvecklingen av Stadiums lojalitetsstrategi.

Din profil
Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och förståelse för hur systemintegrationer fungerar. Önskvärda kompetenser är JavaScript, SQL, HTML för e-mail och XML. Du är noggrann och arbetar gärna efter. Det är viktigt att du trivs i samarbete med andra och att du gillar att skapa och bevara relationer. uppsatta tidsramar. Vidare är du ansvarstagande, driven, självgående och strukturerad i ditt arbetssätt. Tjänsten kräver att du har goda kunskaper i engelska. Givetvis står du bakom Stadiums vision om ett aktivt liv.

Placeringsort
Norrköping

Varaktighet/arbetstid
Tjänsten är en tillsvidareanställning med start 1/6 2018 eller efter överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Ansökan
Du söker tjänsten via funktionen ”Sök jobbet” under fliken ”Lediga jobb” på

Eventuella frågor om tjänsten besvaras via mail av Hanna Gåverud:  

Sista ansökningsdag för tjänsten är 2018-05-01. Intervjuer kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Norrköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Norrköping | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)