Inaktiv platsannons

Utbildningsansvarig Stockholm

... Är du lärare och brinner för digitala läromedel? Ta då chansen att söka tjänsten som utbildningsansvarig på Bonnier Education! Vi växer som företag och söker därför flera nya personer...

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Är du lärare och brinner för digitala läromedel? Ta då chansen att söka tjänsten som utbildningsansvarig på Bonnier Education! Vi växer som företag och söker därför flera nya personer till vår implementeringsavdelning.

Vad kan vi erbjuda dig?
Bonnier Educations produkt Clio Online är populär och vår implementeringsavdelning har många spännande utmaningar framför sig. Som utbildningsansvarig hos oss kommer du att få möjlighet att vara med och digitalisera den svenska skolan. Vi erbjuder dig en spännande tjänst med högt tempo där du genom presentationer och workshops kommer att utbilda lärare i hur de kan använda våra produkter. Det är även din uppgift att se till att våra kunder alltid är nöjda. Du kommer att arbeta med både de som precis börjat testa våra produkter och de som varit våra kunder under en längre tid.

Vi är en dynamisk arbetsplats fylld av ambitiösa, kreativa och talangfulla medarbetare som tillsammans arbetar med framtidens digitala undervisningsmaterial.

Kvalifikationer

Vem är Bonnier Educations nya utbildningsansvariga?
Du är utbildad lärare för högstadiet eller mellanstadiet och har arbetat som lärare i minst 5 år. Du har erfarenhet av att ha arbetat med digitala läromedel och söker en utvecklande och spännande tjänst hos oss på implementeringsavdelningen. Som person är du utåtriktad, flexibel och älskar att ge service och möta nya människor.

För att lyckas i rollen bör du ha ett stort intresse för digitala läromedel, IT och utvecklingsfrågor inom skolan. Det är meriterande om du i dag använder dig av Bonnier Educations produkt, Clio Online.

Vi söker dig som i dag arbetar som lärare eller med utbildning. Tjänsten innebär en del resor, periodvis med övernattning.

Du kommer att utgå från vårt kontor i Stockholm där du kommer att sitta med våra säljare som du kommer att ha ett nära samarbete med. Tjänsten är en heltidstjänst. För rätt person kan vi även tänka oss att du kan utgå från någon annan ort i Sverige och du arbetar då heltid eller deltid.

Passar du som handen i handsken för den här rollen? Då ser vi fram emot ditt cv och personliga brev där du motiverar varför just du är vår nästa utbildningsansvariga.

Vi har riktigt bra förmåner
  • Flexibla arbetstider

  • Innovativ arbetsplats med internationellt mindset

  • Var med på resan när vi digitaliserar grundskolan

  • Friskvårdsbidrag

  • Kreativa och engagerade kollegor

  • Prestigelös kultur med härlig gemenskap

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej