Inaktiv platsannons

Key Account Manager i Göteborg

... TV4-Gruppen har levererat engagerande nyheter, storslagen underhållning med bredd och kvalitet, direktsänd sport och högklassigt drama till svenska folket i över 25 år. Med en stor mängd tv...

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

TV4-Gruppen har levererat engagerande nyheter, storslagen underhållning med bredd och kvalitet, direktsänd sport och högklassigt drama till svenska folket i över 25 år. Med en stor mängd tv-kanaler och andra tjänster, inte minst när det gäller tv på nya plattformar, är TV4 i dag ett komplett mediehus fyllt av möjligheter för såväl tittare, annonsörer som samarbetspartners. TV4 (reklam-tv) och C More (betal-tv) är affärsenheterna som bedriver tv- och streamingverksamhet i Sverige och Finland inom affärsområdet Bonnier Broadcasting.

Nu söker vi en Key Account Manager (KAM) till kontoret i Göteborg som KAM har du en nyckelroll i en modern försäljningsorganisation där du har ansvar att säkerställa en god och framåtdrivande affärsrelation mellan oss och våra kunder. Du erbjuder hela TV4-Gruppens portfölj till kunderna. Detta kan vara allt från traditionella kampanjer över alla plattformar lokalt till nationellt, sponsorskap till konceptuella kreativa lösningar. Teamet består av cirka nio personer och rapportering sker till försäljningschef.

Dina arbetsuppgifter:

Du kommer att arbeta med löpande försäljning, kundbearbetning och kundutveckling av befintliga och nya kunder genom hela säljprocessen. Du kommer att lägga merparten av din tid på nykundsbearbetning för att säkerställa TV4-gruppens new business affär, samtidigt som du arbetar med en befintlig kundstock. Arbetsuppgifterna innefattar:

  • Budget- och kundansvar för medelstora till stora kunder
  • Aktivitetsansvar
  • Ansvar för prospektering och nykundsbearbetning
  • Ansvar för att skapa långsiktiga relationer med kunden samt skapa ökad kundnöjdhet
  • Ansvar för försäljningsutveckling, konkurrentbevakning och analys

Vem är du?

Vi tror att du har relevant utbildning samt 2-3 års erfarenhet inom relationsskapande försäljning, gärna från rörlig bild och digital-/medieförsäljning. Du är självgående och har god erfarenhet av nykundsbearbetning. Du har ett brett kontaktnät och är van vid att agera kontaktyta mellan kund/byrå och det egna företaget

För att trivas hos oss är du nyfiken, drivande och trivs i en roll där du får utlopp för din energi och hittar nya, innovativa försäljningsstrategier. För att skapa nya kundrelationer och bibehålla god kundnöjdhet är du en nätverkande person och har en effektiv kommunikation. Du har ett metodiskt och systematiskt arbetssätt vilket innebär att du kan planera i förväg, gör tydliga prioriteringar och tar ansvar för ditt arbete.

Du drivs av att skapa goda resultat genom att förstå kundens affär, säkerställer alltid kundens behov och agerar relationsskapande i alla led. Vidare strävar du efter kontinuerlig personlig utveckling, du är medveten om dina egna styrkor och utvecklingsområden samt uppskattar att lära dig nytt. Sist men inte minst är du en person som vill leva Bonnier Broadcastings värderingar och spelregler ”ett vinnande lag tillsammans”, ”Lyssna och dela, Våga välja, Satsa helhjärtat och Håll tempo”.

Praktiskt
Du är stationerad centralt i Göteborg på Kungstorget 2 tillsammans med engagerade kollegor. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med placering i Göteborg. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Frågor om tjänsten besvaras av försäljningschef Carl Skärvall, carl.skarvall@tv4.se

Tjänsten ingår i Unionens avtalsområde och fackliga frågor besvaras via mejl till .

Urval och intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

16-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej