Inaktiv platsannons

Mötesbokare i Stockholm +2 till

... Vi på Bonnier Education skapar ett digitalt läromedel för den svenska grundskolan. Vår produkt Clio Online är rakt igenom digital och erbjuder en helhetslösning för lärare och elever....

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Vi på Bonnier Education skapar ett digitalt läromedel för den svenska grundskolan. Vår produkt Clio Online är rakt igenom digital och erbjuder en helhetslösning för lärare och elever. Bonnier Education utvecklas i rekordfart och nu söker vi en Mötesbokare.

Rollen

I rollen som mötesbokare ansvarar du för att kontakta de kunder som har visat intresse för vårt läromedel genom att skapa en testperiod. Du kommer att vara den första kontakten med våra kunder, som i de flesta fall består av grundskolor. Din uppgift är att säkerställa god kontakt och snabb hantering. Tillsammans med teamet ser du till att vi driver försäljningen av våra produkter framåt på den svenska marknaden. Kundkontakten sker via telefon. Tillsammans med säljavdelningen arbetar du för att säkerställa god kvalitet för våra kunder och underlätta för snabbare processer.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat följande:

  • Kontakt med nya och befintliga kunder för att säkerställa att de kommer igång på rätt sätt.
  • Administration av de uppgifter som vi tar emot från kunder.
  • Bokning av introduktionspresentationer.
  • Organisering av testperioder.

Du rapporterar till ansvarig teamleader och blir en del av ett säljteam på fem personer. Tjänsten är placerad i Stockholm/Malmö och är en heltidsanställning med sex månaders provanställning. Vi erbjuder en attraktiv grundlön och en chans att starta din karriär inom sälj, med goda förutsättningar för att klättra inom företaget.
tillträde i början av augusti eller enligt överenskommelse.

Kvalifikationer

Är du en lagspelare som vill börja en karriär inom sälj? Är du strukturerad och lösningsorienterad, och älskar kontakt med kunder? Vill du växa tillsammans med oss? Då är du troligtvis rätt person för jobbet!

Erfarenhet av försäljning via telefon och nykundsbearbetning är meriterande men inte ett krav, då vi söker efter rätt person för rollen. Då du ansvarar för den första kontakten med kunderna är det viktigt att du är en serviceinriktad person med glimten i ögat. Positivitet och energi är någonting vi lägger stor vikt vid. Det är också viktigt att du är en lagspelare och att vi tillsammans arbetar för att digitalisera den svenska skolan. Du har kanske jobbat som lärare eller arbetat med försäljning till skolor tidigare? Erfarenhet från det svenska skolsystemet är en stor fördel, men inget krav.

För att lyckas i rollen ska du vara utåtriktad och ha en hög energinivå. Du bör även trivas med att bli bedömd utifrån dina personliga insatser. Vi förväntar oss att du talar felfri svenska och är strukturerad och självständig. Du bör trivas med att arbeta i ett högt tempo.

Vi har riktigt bra förmåner
  • Flexibla arbetstider

  • Innovativ arbetsplats med internationellt mindset

  • Var med på resan när vi digitaliserar grundskolan

  • Friskvårdsbidrag

  • Kreativa och engagerade kollegor

  • Prestigelös kultur med härlig gemenskap

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm +2 till
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej