Inaktiv platsannons

Key Account Manager Bostad, Bonnier News Sales i Stockholm

... Nu söker vi en Key Account Manager till vår bostadsaffär för befintliga och nya konton (print&digitalt). Bostad, Bonnier News Sales befinner sig i en expansiv fas och söker en person som kan...

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en Key Account Manager till vår bostadsaffär för befintliga och nya konton (print&digitalt). Bostad, Bonnier News Sales befinner sig i en expansiv fas och söker en person som kan hantera (skapa, underhålla & utveckla) kommersiella kundrelationer med mäklarnas huvudkontor & franchisetagare samt mäklare inom fastighetsmäklarkedjor i Sverige.

Bostadsegmentet är en del av Bonnier News Sales med Di, DN och Expressen som produkt. Tjänsterna inom Bostad riktar sig till mäklare och fastighetsbolag där den kommersiella fokuspunkten är de B2B produkter som säljs till mäklare i Sverige.

Rollbeskrivning

I rollen som KAM Bostad hos Bonnier News Sales arbetar du med presentationer, förhandlingar, processbeskrivningar, säljpitchar, analysarbete, utbildningar och rapportering.

Då tjänsten som KAM-säljare är en mix mellan digitala CRM-liknande tjänster och print&digitala annonserbjudanden riktade mot fastighetsmäklare, lägger vi stor vikt vid förmågan att kunna bygga långsiktiga, lönsamma och utvecklande affärer.

Du kommer att tillhöra ett KAM team inom Bostad. KAM-säljaren rapporterar till försäljningschefen för Bostad på Bonnier News Sales. Uppdragets huvudsakliga syfte handlar om att utveckla affären för de mäklarkedjor som ligger inom ramen för ansvarsområdet.

Ansvarsområden

I rollen är du ytterst ansvarig för dina kunder

  • Att erbjuda intressanta och nytänkande print- såväl som digitala koncept och paketeringar till kunder och byråer
  • Du agerar som en professionell samarbetspartner vid marknads- och medieplanering
  • Med initiativ och stor kreativitet ansvarar du både för en kund- och produktportfölj med syfte att på ett för Bonnier News Sales affärsmässigt sätt öka konvertering hos befintliga och nya kunder särskilt inom print och digitalt

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej