Inaktiv platsannons

Key Account Manager - Bonnier Ad Network i Stockholm

Nordens ledande medieföretag med över 200 års erfarenhet av mediemarknader i förändring. Vi söker nu dig som är villig att hjälpa oss utveckla vår verksamhet.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Tillsammans med våra kunder och starka varumärken vågar vi inom Bonnier News Sales skapa innovativa annonslösningar med ett tydligt affärsfokus som sticker ut, berör och ger resultat. Bonnier Ad Network, som är en del av Bonnier News säljorganisation, har ett räckviddsnätverk och erbjuder kunder möjligheten att utnyttja hela Bonniers digitala räckvidd på över 6 miljoner unika besökare per vecka. Bonnier Ad Network representerar starka varumärken som Expressen, DI, DN, Tv4, Sydsvenskan, HD, Sköna Hem, Veckans Affärer mm.​

Vi befinner oss i en expansiv fas och söker nu en engagerad person som har erfarenhet och rätt drivkraft att fortsätta skapa och utveckla annonsaffären inom Bonnier Ad Network.

Dina arbetsupgifter

Som Key Account Manager kommer du att utveckla annonsaffären både programmatiskt och via I/O. Du kommer att sälja på hela Bonniers digitala produktportfölj och erbjuda dina kunder förstapartsdata ur en av Sveriges största digitala kunddatabaser. Du erbjuder dina kunder data från starka målgrupper i trygga miljöer cross device och annonsering baserat på en av de mest unika datapakteringarna på marknaden. Vi har nyligen utökat vårt samarbete med Google vilket gör att vi ligger i framkant vad gäller erbjudande och teknikstruktur.

I rollen kommer du att jobba med några av Bonnier Ad Networks allra viktigaste och största kunder och ha eget budgetansvar. Du kommer främst att jobba mot slutkunder, digitala planerare på media- och reklambyråer.

Din erfarenhet

Vi ser att du har:

  • Erfarenhet av digital försäljning inom mediabranschen
  • Ett väl etablerat nätverk bland de större mediabyråerna
  • Erfarenhet från programmatisk försäljning och I/O
  • En god teknisk förståelse
  • Mycket god samarbetsförmåga och social kompetens
  • God förmåga att arbeta självständigt, ta egna initiativ och vara drivande
  • Ett resultatorienterat förhållningssätt

Som person är du en social och kommunikativ relationsbyggare som är både lyhörd och kundfokuserad. Du är en modig kreativ entreprenör som vågar ta både initiativ och plats. Om du dessutom har en stark drivkraft att fortsätta utvecklas framåt, når resultat och ser lösningar och möjligheter där andra ser problem kan det vara dig vi söker.​

Rollen ställer höga krav på affärsmannaskap, analytisk förmåga och vilja att utveckla Bonniers digitala affär. I utbyte erbjuds du att arbeta med några av Sveriges mest välkända varumärken och vara en del av branschens snabbast växande digitala bolag samt att du har stor möjlighet att påverka din egen roll och din utveckling.

I denna rekrytering samarbetar vi med Digital Clinic. Du är välkommen med din ansökan snarast till då urval och intervjuer sker löpande.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej