Inaktiv platsannons

Grafiska formgivare till Fastighetsnytt & Business Arena i Stockholm

... Business Arena är Nordens ledande mötesplats för aktörer på ledande befattning i fastighets- och samhällsbyggnadssektorn. Business Arena arrangeras årligen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå...

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Business Arena är Nordens ledande mötesplats för aktörer på ledande befattning i fastighets- och samhällsbyggnadssektorn. Business Arena arrangeras årligen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå och under Almedalsveckan samt från och med 2018 även i London, Luleå och Uppsala. Business Arena drivs av Fastighetsnytt Förlags AB som är en del av Bonnier Business Media. Tidningen Fastighetsnytt kommer ut i print sex gånger om året, bevakar nyheter dagligen på fastighetsnytt.se och producerar Fastighetsnytt podcast samt Fastighetsnytt IR-podd.

Vi söker nu två grafiska formgivare. Den ena med fokus på tidningen Fastighetsnytt och den andra med fokus på mötesplatsen Business Arena.

Som grafisk formgivare till Business Arena arbetar du i huvudsak med att formge kongressprogram, tematidningar, reklammaterial och banners. Arbetet sker delvis i grupp och du kommer att arbeta nära programgruppen som idag består av fem personer.

Som grafisk formgivare till Fastighetsnytt fokuserar framförallt på formgivning av tidningen. Tidningen utkommer sex gånger om året, där du i huvudsak kommer att jobba med att formge sidorna. Det förväntas även att du producerar material för Fastighetsnytts digitala kanaler, såsom illustrationer till artiklar, banners och bilder till sociala medier och tar fram egenannonser. Arbetet sker självständigt men delvis i grupp, där du kommer att ingå i och jobba nära redaktionen som idag består av sex personer.

De två tjänsterna kommer delvis att arbeta tillsammans och avlasta varandra.

Du som söker tjänsterna har god kunskap i InDesign, Photoshop och Illustrator. Vi ser gärna att du har minst två års relevant arbetserfarenhet. Vi vill att du har god känsla för det skrivna ordet då delar av rollen innebär att du får ta fram budskap.

På fastighetsnytt.se samt businessarena.nu kan du se exempel av tidning och program för att få en känsla av vad det är vi gör.

Som person är du engagerad, strukturerad, utåtriktad och kreativ. Du är flexibel och van att arbeta i ett högt tempo med högt i tak. Det är viktigt att du kan genomföra uppdrag på ett självständigt sätt och arbeta mot deadlines. Delar av arbetet genomförs i team. Du har en bra känsla för detaljer och är noggrann. Du kommer bli en del av en familjär företagskultur med stort driv och engagemang för vårt ämnesområde.

Erfarenheter:

  • Mycket god kunskap och erfarenhet av InDesign, Photoshop och Illustrator
  • Gärna minst relevant 2 års arbetslivserfarenhet (meriterande)
  • God känsla för det skrivna ordet och budskap i olika kanaler
  • Goda kunskaper inom svenska och engelska
  • Erfarenhet av rörliga medier önskvärt men ej ett krav

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej