Inaktiv platsannons

HR-administratör i Stockholm

... Nu söker vi en HR-administratör till vårt HR-team på Bonnier Broadcasting, C More och TV4. Hos oss jobbar du nära övriga HR-kollegor men driver självständigt arbetet inom ditt område, och du ...

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en HR-administratör till vårt HR-team på Bonnier Broadcasting, C More och TV4. Hos oss jobbar du nära övriga HR-kollegor men driver självständigt arbetet inom ditt område, och du är en mycket viktig och central stödfunktion gentemot chefer och medarbetare när det gäller administrativa frågor.

Vem är du?
Vi ser att du har minst fem års erfarenhet från personaladministration. Kunskap i ett personalsystem, exempelvis Workday och HR Plus, prioriteras högt. Har du ekonomisk erfarenhet och har arbetat mot Shared Service Center är det mycket positivt. Kunskap i Excel är också ett krav.

För att lyckas i rollen är du mycket självgående och trivs med att skapa nya kontakter där du får användning av din sociala förmåga. Då du kommer ha daglig kontakt med medarbetare och chefer har du en anpassningsbar samt serviceinriktad känsla för integritet och en förtroendeingivande attityd.

Du har en positiv approach och gillar förändring, för hos oss är det ständigt pågående och innebär även ett högt tempo. Men i den föränderliga miljön har du lätt att kunna strukturera upp din arbetsdag och dina processer. Och, givetvis älskar du administration!

Arbetsuppgifter
Här kommer några exempel på vad dina arbetsuppgifter kan vara:

  • Skriva anställningsavtal
  • Lägga upp och ändra anställningsuppgifter i HR-systemet
  • Rapportera in löneuppgifter till Shared Service Center
  • Kontaktperson gällande löpande frågor från Shared Service Center
  • Kontera fakturor
  • Hantera organisationsförändringar och behörigheter i HR-systemet
  • Svara på löpande frågor via mejl, möten och telefon från medarbetare och chefer
  • Arkivering och scanning
  • Hantering av digitalt arkiv
  • Statistik och rapporter

Praktiskt
Du är stationerad ett stenkast från Gärdets t-banestation. I huset finns ett eget gym samt träningsklasser, goda luncher på vår restaurang och cirka 800 engagerade kollegor. Vårt kontor är nyligen renoverat och är numera aktivitetsbaserat.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med placering i Stockholm. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Frågor om tjänsten besvaras av chef Lön och förmåner, Louisa Elving,

Tjänsten ingår i Unionens avtalsområde och fackliga frågor besvaras via mejl till .

Urval och intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

16-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej