Inaktiv platsannons

UX-designer till Bonnier Business Media i Stockholm

Nordens ledande medieföretag med över 200 års erfarenhet av mediemarknader i förändring. Vi söker nu dig som är villig att hjälpa oss utveckla vår verksamhet.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Vill du arbeta datadrivet och snabbrörligt för att ta våra digitala produkter till en ny nivå? Är du en UX-designer som strävar efter ett lean arbetssätt där releaser sker löpande och där du får driva UX-frågor? Då är det kanske dig vi söker till Bonnier Business Medias utvecklingsavdelning. Du som kliver ombord på denna resa kommer få vara med och påverka nästa steg i utvecklingen och därmed bidra i ett viktigt arbete inom Bonnierkoncernen. Även din chans till personlig utveckling är mycket goda i denna roll.

Beskrivning av tjänsten

Teamet består idag av 12 personer med djup kompetens i frontend och backend utveckling, webb, CRM, analys SEO mm. Vi jobbar med mer än 20 varumärken som har flera än 25 webbsajter, samt även annons-, prenumeration- och eventprodukter (konferens och utbildning).

Som UX-designer kommer du att bli en del av ett drivet UX-team. Du kommer att arbeta i tvärfunktionella team och hela utvecklingsavdelningen genomsyras av ett agilt arbetssätt. Som UX-designer hos BBM finns möjlighet att jobba med hela UX stacken såsom grafisk design, interaktionsdesign, user research, facilitering och konverteringsoptimering. För denna roll finns även ett nytt spännande projekt planerat som vi gärna berättar mer om i mötet med dig!

I rollen kommer du att arbeta med:

  • User research
  • Att ta fram lösningsförslag utifrån behov och mål
  • Tillsammans med produktägare och stakeholders arbeta mot uppsatta mål
  • Bygga design i nära samarbete med utvecklarna
  • Arbeta med A/B tester och ta fram hypoteser samt uppföljning i ditt team

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej