Inaktiv platsannons

Operativ Marknadsstrateg till Dagens industri i Stockholm

... Dagens industri är Sveriges största affärstidning med fokus på företag och börs. Vi kommer under det kommande året att göra en gedigen satsning på att optimera den digitala licensaffären på...

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Dagens industri är Sveriges största affärstidning med fokus på företag och börs. Vi kommer under det kommande året att göra en gedigen satsning på att optimera den digitala licensaffären på Corporates Sales och i det arbetet blir du som Operativ Marknadsstrateg en nyckelperson för att driva affären framåt.

Dina arbetsuppgifter

Teamet Corporate Sales arbetar med att erbjuda nytänkande digitala koncept och licenslösningar till större företag där de har ett behov av att läsa Di digitalt i sin yrkesroll. Som Operativ Marknadsstrateg kommer du att vara ansvarig för att sätta upp en ”go to market”-strategi för att optimera den digitala licensaffären gentemot B2B. Du ansvarar vidare för att planera, genomföra, driva och följa upp aktiviteterna i denna strategi och du kommer därför att ha många kontaktytor i organisationen. Det är en bred roll som ställer höga krav på affärsmässighet samt operativ kunskap i bla lead generation, extern kommunikation, offert- och marknadsmaterial med fokus på copywriting, samt event aktiviteter. Vi befinner oss i en organisation under uppbyggnad, tjänsten är ny och du har därför själv möjlighet att vara med att forma rollen.

Din erfarenhet

Vi söker dig som:

  • Har minst 3 års arbetslivserfarenhet av en motsvarande roll
  • Har relevant eftergymnasial utbildning
  • Har arbetat med B2B marketing och/eller tech marketing
  • Har arbetat med ABM-marknadsföring
  • Har erfarenhet av värdebaserad lead generation.
  • Har kunskap inom Copywriting
  • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

Som person är du resultatinriktad, du tar ett stort ansvar i allt du gör och du trivs i ett högt tempo. För dig är ingenting omöjligt, utan genom ett tryggt och positivt sätt samt med stark integritet prioriterar du och hittar lösningar på olika utmaningar. Med många kontaktytor är det viktigt att kunna samarbeta och nätverka.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej