Android-utvecklare till Expressen i Stockholm

Nordens ledande medieföretag med över 200 års erfarenhet av mediemarknader i förändring. Vi söker nu dig som är villig att hjälpa oss utveckla vår verksamhet.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Expressen och Bonnier News befinner sig i en spännande digital förändringsprocess och vi söker dig som vill göra ett redan marknadsledande företag ännu bättre. Är du en driven person som vill arbeta för långsiktig utveckling och som verkligen vill göra skillnad? Sök då tjänsten som Android-utvecklare hos oss i device-teamet!

Om rollen

Vi söker Android-utvecklare med några års erfarenhet av Kotlin. Du är van att arbeta i en agil miljö och det är en fördel, men inget krav om du arbetat med testdriven utveckling (TDD). Du gillar full fart framåt och att ha det kul på jobbet med dina kollegor. Teamet kikar på ramverk/bibliotek som Dagger 2, Epoxy och RxJava och vi når en miljon unika användare i veckan och har ca 450K aktiva installationer.

De olika teamen på Expressen är självorganiserade och tvärfunktionella och har en mix av native-utvecklare, UX-designers, AD, produktägare, teamlead, analytiker samt utvecklingsredaktörer. Du bygger lösningar från idé till leverans med hjälp av data, användbarhetstester och designstudio-möten där alla tillsammans skissar på idéer, A/B tester m.m.

Rollen är placerad i Bonnier News kontor på Kungsholmen i Stockholm där alla team sitter tillsammans.

Vem är du?

För att trivas hos oss är du en prestigelös teamspelare som trivs i en snabbrörlig miljö. Du är nyfiken som person och har ett driv att utvecklas och utforska både i stort och i smått samtidigt som du gillar att dela med dig av dina kunskaper och upptäckter. Att du är självgående och initiativrik är något vi värderar högt även om mycket av arbetet sker genom par-programmering. Det är förstås bra om du har intresse för nyheter, och en vilja att forma framtidens medier och sättet att konsumera dessa.

Läs mer om oss i

Några av våra medarbetare
Amanda Stensland
Utvecklare
"Här på Expressen är vi väldigt engagerade i vårt arbete och jag får mycket utrymme att hitta egna kreativa lösningar"
Antonia Lindholm Bergman
UX-designer
"Jag jobbar på Expressen för att processerna är snabba och för att vi ständigt itererar och förbättrar användarupplevelsen"
Prakash Rajendran
Utvecklare
"Expressen Utveckling består av kreativa och begåvade kollegor och jag hittar alltid en inspirationskälla"
Vi har riktigt bra förmåner
  • Vi värnar om det fria ordet

  • Mediesveriges starkaste
 varumärken

  • Vi leder den digitala
 förändringsresan

  • Hos oss fortsätter du alltid 
 att utvecklas

  • Stort engagemang 
 och framtidstro i alla bolag

  • Frihet under ansvar gällande arbetsuppgifter

Publicerad den

15-07-2019

Extra information

Ort
Stockholm
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Ansök direkt

Dela jobbannonsen