Inaktiv platsannons

Cloud [insert title here] i Stockholm

Nordens ledande medieföretag med över 200 års erfarenhet av mediemarknader i förändring. Vi söker nu dig som är villig att hjälpa oss utveckla vår verksamhet.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Vi på Bonnier Broadcasting expanderar utvecklingsavdelningen och söker dig som vill vara med att göra TV4 Play och C More till bäst i klassen i streamingvärlden och som vill jobba med produkter som når ut till nära en miljon användare varje kväll.

Nu söker vi dig som vill blir vår Cloud [insert title here]. Vi skulle kunna kalla dig Cloud Architect, DevOps Specialist, Cloud Expert eller egentligen vadsomhelst. Vad du/vi väljer att kalla rollen är inte relevant, det som är viktigt är det du kommer att åstadkomma här hos oss.

Vi ligger i framkant vad det gäller ny teknik och vi provar nya tjänster regelbundet. Majoriteten av vår infrastruktur ligger i dag i molnet.

Främst söker vi dig som brinner för Cloud och vill leda vår fortsatta resa mot Sveriges bästa streamingtjänst. Hos oss bidrar du till att leverera Sverige största underhåll och sportupplevelser med hela Sveriges befolkning som användare

Hos oss får du jobba i en agil DevOps miljö med fokus på continuous deployment. Du får arbeta under stor frihet med fokus på leverans och värdeskapande. Du kommer tillsammans med dina kollegor jobba med den ultimata kundupplevelsen som mål.

Vem är du?

Du har stenkoll på AWS, och jobbat med Docker och containerhantering, t.ex Kubernetes eller EC2 Container Service. Eftersom våra utvecklare använder sig av bl.a Go, Node och Python så är det bra om du har lite koll programmering i lite olika språk, men du behöver inte vara någon expert.

Du har kunskap om Infrastructure as Code (Terraform eller CloudFormation) och har erfarenhet av Configruation Management verktyg som t.ex Chef, Puppet, Salt eller Ansible.

Vi erbjuder en modern arbetsplats, både när det kommer till de fysiska lokalerna samt arbetssätt och teknikval. Hos oss får du goda förutsättningar att balansera arbets- och privatliv. Vi sitter i nyrenoverade lokaler och vi har bl.a. en egen friskvårdavdelning med gym samt träningsklasser.

Vi är nyfikna på vem du är, vad du kan och vad du vill. Vi ser fram emot din ansökan och ber dig inkludera CV eller LinkedIn-profil.

Praktiskt

För frågor om tjänsten kontakta:
Sofia Broberger, rekryterare, sofia.broberger@bonnierbroadcasting.com
Håkan Åhman, chef för Operations, hakan.ahman@bonnierbroadcasting.com.

Tjänsten ingår i Unionens avtalsområde och fackliga frågor besvaras via mejl till unionen@tv4.se.

Urval och intervjuer sker löpande.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej