Inaktiv platsannons

Teamleader - MPAV i Sodertalje

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2016 levererade vi 73 100 lastbilar, 8 300 bussar samt 7 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 104 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 46 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Volkswagen Truck & Bus. För ytterligare information, besök www.scania.com.

Om tjänsten

MPAV – Medverkar till att introducera produktförändringar störningsfritt på slutmonteringarna i Södertälje, Zwolle, Angers och Sao Paulo. I uppdraget ingår att representera chassimonteringarna i produktutveckling samt att utveckla och verifiera lösningar för att kunna implementera på våra produktionsenheter.

Att arbeta på MPAV innebär att arbeta i en spännande produktionsmiljö i nära samarbete med de övrig chassiproduktions enheterna, Scanias projektkontor, R&D, inköp och Marknad.

Vi söker nu en erfaren teamleader!
I rollen som teamleader för MPAV jobbar du med en grupp med kompetenta och drivna mekaniker.  Mekanikerna jobbar med att förbereda och färdigställa prototyp & SOP fordon.

Du når resultat genom gruppen och du tillämpar och utvecklar våra arbetssätt i ditt dagliga arbete.

Du kommer att verka i en miljö där tvärfunktionella frågeställningar och utmaningar dyker upp vilket kommer att ge dig en unik helhetsförståelse för Scanias kommande introduktioner. Du ingår i MPAV lokala ledningsgrupp tillsammans med en gruppchef, två teamleader och två provfordonstekniker.

Din profil
Vi söker dig som lockas av att leda och utveckla andra. Du är en lagspelare som ser såväl till den egna gruppens behov som till hela verksamheten. För att lyckas och trivas i detta arbete är det viktigt att du är kommunikativ, drivande, har lätt för att samarbeta och kan inspirera andra till gott resultat.  Du har förmågan att förstå helheten och sätta dig in i komplexa arbetsuppgifter runt lastbilen samt gillar ett högt tempo.
 
Vi tror att du är en erfaren teamleader, samt har ett antal års erfarenhet av arbete inom produktion. Kunskap i programmen Catia, Delmia, Fras, Awix, Aros, Test-it, Process, Scania multi är högt meriterande samt vi förväntar oss att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Låter detta lockande? Är du rätt person och vill anta utmaningen?

Vi erbjuder
Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter i en internationell miljö andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Job Express

För mer information
Är du intresserad och vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Kim Gottvall (Gruppchef, MPAV), 070-0811329 eller Mikael Asp (Gruppchef), 070-6465069.
 

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sodertalje
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Södertälje | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)