Inaktiv platsannons

Etablerare - Etableringsavdelningen i Göteborg

Om tjänsten

Vi söker en driven och målinriktad Etablerare till Lindex Sverigekontor!

Vi söker dig som är en van förhandlare, bra på att hitta kreativa lösningar och som kan gå från idé till handling. Som etablerare arbetar du med hyresförhandlingar, avstämningar och analyser gällande om- och nyetableringar av våra svenska butiker. 

Det är viktigt att du trivs i en självständig roll, är van vid att fatta beslut och att du är driven och målinriktad. Arbetet innefattar såväl avtalsförhandlingar med externa aktörer som nära samarbete med kollegor internt. Du behöver därför vara nätverkande, relationsskapande och professionell då du är Lindex ansikte utåt.

Du skall ha tidigare erfarenhet från en liknande roll och det är meriterande om du har arbetat med etablering/utveckling inom detaljhandeln. Du har ett upparbetat kontaktnät, är orädd och tycker framför allt att detta är en spännande bransch och roll för dig att utvecklas vidare inom. Du värdesätter teamet högt och bidrar positivt till hela enhetens utveckling.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid, med placering i Göteborg eller Stockholm. Tillträde enligt överenskommelse. Du ingår i Etableringsavdelningen och rapporterar till Etableringschefen. Tjänsten innefattar resor i hela landet, vilket betyder att du måste ha körkort.

Sista ansökningsdag är 15 maj.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Detaljhandel | Deltidsjobb