Inaktiv platsannons

Receptionist / Kontorsassistent i Malmö

Om tjänsten

Som receptionist på Impressive Relations utgör du en mycket viktig del i företagets servicefunktion där du levererar service av hög nivå. Tjänsten innebär att du ansvarar för all service kopplat till företagets reception. 

För att uppnå företagets och dina individuella mål krävs det att du har viljan att lyckas och ett driv framåt i kombination med en förståelse för kundens behov. Dina personliga prestationer är viktiga och du arbetar under frihet med ansvar där du samtidigt har ansvar för att medverka till en positiv arbetsmiljö som präglas av ömsesidig respekt mellan kollegor.
Tjänsten passar dig som vill komma till ett väletablerat företag med familjär stämning och där det finns goda möjligheter till personlig utveckling. Som person är du social och positiv och tycker om att skapa kontakt med kunder.


Impressive Relations är ett bolag som är verksamma i hela Sverige, jobbat i många år med mestadels försäljning direkt till privatkonsumenter.

För att jobb hos oss på Impressive ska du:

  • Älska försäljning!
    . Är en utåtriktad och social person
    . Vill arbeta i ett team som gillar att vinna . Vill verkligen arbeta med försäljning
    . Ger energi till din omgivning


Formella krav för att kunna anta rollen är att du har fyllt 18 år och att du har mycket goda kunskaper i svenska. Tidigare säljerfarenhet är meriterande men inget krav.


Din profil
Du är utåtriktad och har lätt för att ta kontakt med andra. Du är den uthålliga vinnarskallen som ser möjligheter överallt. Viktigt är din passion och din förmåga att driva dig själv till allt bättre resultat. Du tror stenhårt på vad du har att erbjuda den potentiella kund du möter. Samtidigt är du lyhörd och kreativ och kan anpassa din kommunikation till situation och person. Alla våra befintliga och framtida kunder är olika, men alla är lika viktiga.

Känner du dig träffad? Tveka inte att skicka en ansökan via länken 


Nyfiken på Impressive Relations? 

Kolla in vårt instagramkonto:


Alternativt vår hemsida på:

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej