Inaktiv platsannons

MTGBolagsjurist i Stockholm

Bolagsjurist som gillar avtal och underhållning till Nordic Entertainment Group AB

Om tjänsten

Tjänsten                                                                                                                                                                         

Nordic Entertainment Group AB, med varumärken såsom exempelvis TV3, Viasat, Viaplay, Viafree och Rix FM, söker nu en bolagsjurist för ett föräldravikariat på 12 månader med start i slutet av augusti 2018. Juridikavdelningen är behjälplig med i stort sett all juridik hänförlig till Nordic Entertainments svenska verksamhet, som t ex programinköp, licenser, distribution, marknadsrätt samt radio- och TV-lags frågor.

Tjänsten ger dig möjlighet att arbeta med intressant juridik i en kreativ och driven verksamhet som ständigt ligger i framkant i utvecklingen. Du kommer att verka i en positiv och stimulerande miljö tillsammans med duktiga kollegor som gärna delar med sig av sina kunskaper. Arbetet innefattar bl a avtalsskrivning, förhandling, juridiska analyser, rådgivning och rättsutredningar.

Vem är du?

Vi söker dig som har en jur kand samt cirka 6 års erfarenhet av juridiskt arbete, däribland gärna tingsmeritering, arbete på advokatbyrå eller liknande. Du bör ha bred kompetens inom upphovsrätt, mediarätt, IT-rätt, konsumenträtt och allmän affärsjuridik samt stor erfarenhet av avtalsskrivning och förhandling. Du har goda språkkunskaper i svenska och både talar och skriver flytande engelska. Du är en kunnig och kvalitativ jurist med integritet, som samtidigt är pragmatisk och resultatorienterad.

Ansökan

Ansök genom att bifoga CV samt personligt brev . För mer info, kontakta Head of Recruitment, Andreas Karlsson, .

Vi ser fram emot din ansökan!

MTG (Modern Times Group MTG AB (publ.)) är en ledande internationell digital underhållningskoncern och vi skapar framtiden inom underhållning genom att förbinda konsumenter med innehållet som de älskar på så många sätt som möjligt. Våra varumärken sträcker sig över TV, radio samt nästa generations upplevelser inom e-sport, digitala videonätverk och online-spelande. Grundat i Sverige, är våra aktier noterade på Nasdaq Stockholm (‘MTGA’ och ‘MTGB’).

Den 23 mars 2018 meddelade MTGs styrelse om beslut att initiera en process för att dela upp MTG i två bolag – MTG AB och Nordic Entertainment Group AB. Mer information om uppdelningen finns .

 

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Heltidsjobb (förstajobb)