Inaktiv platsannons

Senior Inköpare i Göteborg

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 50 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Om tjänsten

Senior Inköpare

Till vår region Bygg Bostad Väst söker vi nu inköpare med erfarenhet av projektinköp som är intresserade av att tillsammans med EI, PC och AC renodlat driva köpen i projekten. Ditt uppdrag som inköpare kommer att vara att som spindeln i nätet medverka i projektet och tillsammans med kalkyl, projektering och produktion driva projektinköpsarbetet.

Uppdraget är att jobba för att våra projekt får de för Peab bästa villkoren och den lägsta totalkostnaden. En viktig del av arbetet är att jobba tätt med övriga projektdeltagare och fungera som stöd och support för att skapa lönsamma affärer.

Arbetsuppgifter:

•Operativ inköpare i anbuds- och projektfas, upphandlingsarbete samt se till att projekten har rätt leverantörer som kan bidra med innovativa och kostnadseffektiva lösningar till rätt kvalitet.

•Kontinuerligt bevaka den lokala leverantörsmarknaden och relevanta leverantörers utveckling.

•Vissa administrativa uppgifter t.ex. upprättande och förvaltning av lokala ramavtal

Vi söker dig med byggteknisk bakgrund och erfarenhet från inköps- eller säljarbete. Som person har du ett entreprenörsinne. Du är driven och har ett stort intresse för inköp och affärsmannaskap. Du är en duktig förhandlare med god kommunikations- och samarbetsförmåga. Vidare är du analytisk med en förmåga att se till helheten i inköpsprocessen. Du är serviceinriktad och engagerad till ditt sätt.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej