Inaktiv platsannons

Kalkylingenjör i Stockholm

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 50 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Om tjänsten

Kalkylingenjör

Peab drift och underhåll är ett varumärke i Peab Anläggning och kärnverksamheten består av park och gatuskötsel samt yttre fastighetsskötsel. Finplanering, blomsterprogram, trädgårdsanläggningar, arboristtjänster, upprustning av parker och lekplatser är även fokuserade områden inom avdelningen för drift och underhåll. I nära samverkan med våra kunder - stora som små - tar vi hand om den offentliga utemiljön för många människor. Vi ser till att landets invånare och besökare kan trivas och vistas säkert i vår utemiljö och trafik. Vi har stor erfarenhet av entreprenader som ställer höga krav på service, kvalitet, miljö och tillgänglighet.

Vi söker nu en kalkylingenjör till vår kalkylavdelning inom drift och underhåll.

Om tjänsten
Som kalkylingenjör på Peab kommer du att driva hela anbudsprocessen från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag. Du kommer att arbeta nära regionchefen och medverka i marknad strategiska beslut. Din fokus ligger på att upprätta anbudskalkyler och kontraktskalkyler för erhållna- samt kommande projekt. Tjänsten innebär även en konsultativ roll som stöd i organisationen gällande kalkyl- och kostnadsfrågor.

Om dig
Som person är du lösningsorienterad, strukturerad och driven. Du har goda datakunskaper och trivs att arbeta med siffror. Du har god samarbetsförmåga samt har ambitioner och ett stort engagemang. Vi ser det meriterande att du även har erfarenhet av drift och underhåll inom gatu- och parkmiljöer, markplanering och trädgårdsanläggning.

Vi ser även att du:

• Har en teknisk eller ekonomisk utbildning som civil- eller högskoleingenjör
• Mycket goda datakunskaper i Excel
• Känner till AMA inom anläggning
• Behärskar kalkylprogrammet MAP eller motsvarande
• Behärskar planeringsprogrammet Powerproject eller motsvarande

Du har minst tre års arbetslivserfarenhet inom anläggning och/eller drift och underhåll där du arbetat som kalkylingenjör, arbetsledare eller platschef. Utefter ditt engagemang, bakgrund och tidigare erfarenhet har du stor möjlighet att vara med och utveckla rollen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tillträde omgående, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av jobb
Kontor / Administration , Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej