Inaktiv platsannons

Samordnare kyla och ventilation närunderhåll SCA Obbola

Samordnare kyla och ventilation SCA... Just nu söker vi en samordnare kyla och ventilation till vårt närunderhåll. Din nästa... I rollen som samordnare kyla och ventilation kommer du att leda och vara delaktig i f...

Om tjänsten

Samordnare kyla och ventilation SCA Obbola

Just nu söker vi en samordnare kyla och ventilation till vårt närunderhåll.

Din nästa utmaning

I rollen som samordnare kyla och ventilation kommer du att leda och vara delaktig i förebyggande och felavhjälpande underhåll av ventilation- och kylanläggningar inom fabriksområdet. I arbetet ingår även drift- och energioptimering av ventilationsanläggningar samt utcheckning och igångkörning av ny utrustning.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har flerårig erfarenhet som ventilation- och kyltekniker samt innehar kylcertifikat kategori 1. Erfarenhet inom processindustrin ser vi som meriterande.


Som person är du självgående och drivande, strukturerad och ansvarstagande. Du är även kundorienterad, kommunikativ och har god samarbetsförmåga.


Din personlighet och ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden; respekt, högklassighet och ansvar.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder ett arbete där varje dag är stimulerande, varierande och händelserikt. Du kommer jobba i ett team med engagerande kollegor. Hållbarhet, innovation och omtanke genomsyrar allt vi gör inom SCA och därför är vi intresserade av individer som vill göra skillnad och vågar tänka nytt.


På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Obbola
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej