Inaktiv platsannons

Laboratorieingenjör SCA R&D Centre i Sundsvall

Laboratorieingenjör SCA R&D... SCA R&D Centre söker nu en kreativ och metodisk laboratorieingenjör som gillar problemlösning. Din nästa... Du kommer att arbeta i FoU projekt och med teknisk support. Ditt arbete är...

Om tjänsten

Laboratorieingenjör SCA R&D Centre

SCA R&D Centre söker nu en kreativ och metodisk laboratorieingenjör som gillar problemlösning.

Din nästa utmaning

Du kommer att arbeta i FoU projekt och med teknisk support. Ditt arbete är kemiskt analysarbete. Tillsammans med övrig personal ansvarar du för den dagliga skötseln av laboratoriet d v s skötsel och hantering av instrument, införskaffning av kemikalier och förbrukningsmaterial samt att hålla god ordning. Du kommer att arbeta med uppdrag från massa och pappersbruken samt medverka i utvecklingsprojekt. Du ansvarar för att mål uppnås inom given tidsram.


Du arbetar med analyser enligt standardmetoder, men även modifiering av metoder då vi arbetar i utvecklingsprojekt och ibland okända/nya prover. Exempel på analyser du kommer att arbeta med är extraktioner, gas kromatografi och andra vanligt förekommande kemiska analyser samt utvärdering och enklare rapportering.

Vem är du?

Du har högskoleingenjörsexamen med inriktning kemi eller motsvarande. Det är meriterande att du har erfarenhet eller akademisk inriktning inom analytisk kemi.


Som person är du noggrann, serviceinriktad, metodisk, analytisk och du gillar problemlösning. Du är van att arbeta självständigt och att ta egna initiative. Du är kreativ och bra på att samarbeta.


Din personlighet och ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden; respekt, högklassighet och ansvar.


Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder ett arbete där varje dag är stimulerande, varierande och händelserikt. Du kommer jobba i ett team med engagerande kollegor. Hållbarhet, innovation och omtanke genomsyrar allt vi gör inom SCA och därför är vi intresserade av individer som vill göra skillnad och vågar tänka nytt.


På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej