Inaktiv platsannons

Skogsskötselassistent till SCA Skog, Ångermanlands skogsfövaltning i Bollstabruk

Skogssk... SCA är Europas största privata skogsägare och nu söker vi dig som vill jobba med skogsskötsel hos oss. Då vår tidigare skogsskötselassistent antagit en ny utmaning som distriktsansvarig inom förvaltningen...

Om tjänsten

Skogsskötselassistent

SCA är Europas största privata skogsägare och nu söker vi dig som vill jobba med skogsskötsel hos oss. Då vår tidigare skogsskötselassistent antagit en ny utmaning som distriktsansvarig inom förvaltningen behöver vi nu ersätta henne. Att ute i fält planera avverkningar och därigenom skapa ett bra underlag till våra avverkningsentreprenörer är en viktig del i vår verksamhet. Därtill är det av största betydelse att vi planerar våra avverkningar på ett både effektivt och miljömässigt bra sätt. Vill du vara med och bidra till detta?

Din nästa utmaning

Till vår skötselfunktion på Ångermanlands skogsförvaltning söker vi nu ytterligare en person som vill växa med oss i rollen som skogsskötselassistent. Vi erbjuder dig arbete i ett företag med stark framtidstro och en organisation som präglas av god sammanhållning och stor drivkraft. Du kommer till ett starkt och fokuserat gäng inom en skötselfunktion som jobbar för att uppnå företagets långsiktiga mål vad gäller skogsskötselfrågorna. Du kommer att bli delaktig i planeringsfrågor med allt vad det innefattar; skogen, naturen och våra avverkningar. Att vistas mycket ute i skogen under barmarkssäsongen bör du uppskatta och känna glädje över för att trivas i den här rollen. Uppdateringar av register och annat administrativt arbete som tillhör ett distrikt blir de huvudsakliga arbetsuppgifterna vintertid. Stationeringsort inom förvaltningen sker enligt överenskommelse.

Vem är du?

Energisk, strukturerad och förmågan att hålla många bollar i luften är några av de egenskaper vi värderar högt i denna rekrytering. Vi lägger stort värde på din sociala kompetens, din samarbetsförmåga, din skogliga kunskap och ditt genuina intresse för skötsel av skogen. Högre skogliga studier är meriterande men inget krav. Har du tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare ser vi det som en klar fördel.

Vad erbjuder vi dig?

Hållbarhet, innovation och omtanke genomsyrar allt vi gör inom SCA och därför är vi intresserade av individer som vill göra skillnad och vågar tänka nytt. På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Bollstabruk
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej