Inaktiv platsannons

Regioncontroller till Örebro (föräldravikariat)

Om tjänsten

Om Peab
Peab är Nordens Samhällsbyggare med 15.000 anställda och en omsättning överstigande 50 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm. För mer information se:

Till vår kund, Peab i Örebro, söker vi en erfaren Controller med goda redovisningskunskaper. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start i mitten av juni 2018 med möjlighet till sommarsemester. Uppdragets längd är drygt ett år.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter/ansvarsområden:
Du ansvarar för region Bostadsutveckling Sydost. Arbetet innebär att analysera och utvärdera verksamheten för regionen och stötta region- och distriktschefer samt projektutvecklare i budget- och prognosarbete, göra analyser och rapporteringar månad och kvartalsvis avseende utfall, kapitalbindning mm. Du kommer även agera stöd och vara rådgivande i frågor rörande redovisning, skatt och moms samt förmedla kunskap om gällande lagar och regler.

Tjänsten är placerad i Örebro och du rapporterar till controllerchef som utgår från Stockholm. En del resor i tjänsten förekommer.

Din bakgrund
För att trivas i denna roll bör ditt operativa verksamhetsintresse vara högt, du är nyfiken och har en god förståelse för underliggande ekonomiska samband. Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete och har du fastighetsbakgrund eller erfarenhet av projektutveckling är det meriterande. Vi ser att du har goda kunskaper inom redovisning, gärna moms- och skattefrågor samt av fastigheter.

Personliga egenskaper
Som person är du flexibel, analytisk och med en hög grad av noggrannhet. Du beskrivs ofta som utåtriktad och du trivs med att arbeta med många kontaktytor i en bred roll. Vidare är du trygg i dig själv och har inga problem med att ifrågasätta när så behövs samtidigt som du vill vara verksam i en prestigelös miljö. Vi ser också gärna att du känner starkt engagemang för dina arbetsuppgifter och har hög arbetskapacitet.

Stämmer detta in på dig? Välkommen med din ansökan! 
I detta uppdrag samarbetar PEAB med SJR. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan snarast. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Du söker tjänsten via .

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örebro
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Örebro | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb