Inaktiv platsannons

Redovisningsekonom med löneerfarenhet till Team Sportia Redovisning AB i Göteborg

Om tjänsten

Team Sportia är idag en av de ledande sportkedjorna i Sverige med 70 butiker från norr till söder i landet. Team Sportia-gruppen består av cykel- och sportkedjorna Team Sportia, Tvåhjulsmästarna, BikePartner och SportPartner, som tillsammans omsätter 2,3 miljarder kronor. Gemensamt för alla butiker är att de ägs och drivs av hängivna entreprenörer med ett genuint intresse för sport, fritid och cykel. Genom olika samarbeten stödjer vi ca 1 500 idrottsklubbar och föreningar runt om i landet. Dessutom är vi stolt sponsor av en lång rad stora event som t.ex. En Svensk Klassiker. Team Sportia ingår i SGN Group Oy, som även äger Sportringen i Sverige och driver sportkedjan Sportia i Finland. 

Vi söker nu en redovisningsekonom med erfarenhet av lön till vårt kontor i Mölndal som även delas med Sportringen. Du börjar som SJR-konsult under en sexmånadersperiod och därefter är ambitionen att tjänsten övergår till en anställning hos oss på Team Sportia Redovisning AB, dotterbolag till Team Sportia AB.

Vad innebär rollen och vem söker vi?
I rollen som redovisningsekonom är dina huvudsakliga arbetsuppgifter löpande bokföring, skatt och momsredovisning, sammanställning av månadsbokslut samt lönehantering. Du kommer att sköta redovisningsuppdrag för Team Sportia Redovisning ABs kunder, vilket är Team Sportias interna redovisningsbyrå som åtar sig löne- och redovisningsuppdrag för butikerna inom Team Sportia kedjan.

Vem söker vi?
Vi tror att du har relevant utbildning och erfarenhet av redovisning, du har självständigt upprättat månadsbokslut och du har tidigare arbetat med lönehantering. Du har med fördel erfarenhet av att ha arbetat på byrå. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i löneprogrammet Kontek samt schemaprogrammet TooEasy.
Som person är du positiv, prestigelös och noggrann. Du är självgående samtidigt som du är flexibel och bra på att anpassa dig och samarbeta. Du har förmågan att planera och prioritera ditt arbete så att du levererar ett kvalitativt arbete i tid. För att trivas i rollen har du inställningen att problem är till för att lösas och tycker om att kontinuerligt arbeta med att effektivisera och utveckla arbetssätt.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb