Inaktiv platsannons

Löneadministratör till Kålltorps Bygg i Göteborg

Om tjänsten


Om företaget 
 
Kålltorps Bygg är ett gediget familjeföretag som idag ingår i Kålltorpsgruppen där huvudägarna fortfarande är familjen som grundade företaget för snart 30 år sedan. Kålltorps Bygg har under åren vuxit och omsätter idag en halv miljard SEK. Företaget har under senare år vuxit men bevarar ändå känslan av det ”lilla företaget” med snabba beslutsvägar och personligt engagemang. Genom engagemang och personligt ansvar har företaget idag ett starkt varumärke som efterfrågas i hela Göteborgsregionen. Läs gärna mer om oss och hur vi arbetar på:

 

Vill du arbeta i en bred och varierad roll med möjlighet att påverka och utveckla din tjänst? Då vi växer utökar vi nu vårt härliga ekonomi- och HR-team med en löneadministratör. Är du vår nya medarbetare?

Arbetsbeskrivning
Du kommer tillsammans med dina fyra kollegor att vara en del av ett team som präglas av en positiv, hjälpsam och trivsam stämning. Tidigare har vår löneadministration skötts av vår HR men då vi nu växer väljer vi att utöka vårt team. Då tjänsten är helt ny och ramverket inte är helt satt får du en viktig funktion i att forma och utveckla din roll. 

I din tjänst som löneadministratör kommer du att arbeta med hela löneprocessen och hantera löner för ca 100 anställda, både kollektivanställda och tjänstemän. Dina arbetsuppgifter innefattar administration kring tidrapportering, reseräkningar, semester och kontrolluppgifter. Din kommunikativa och sociala sida kommer väl till användning då du har ett brett kontaktnät såväl med dina kollegor och övriga anställda som externt med bland annat myndigheter. Vidare arbetar du med framtagande av rapporter, underlag och statistik. Andra arbetsuppgifter inom ekonomi kan förekomma. 

Bakgrund
Har du utbildning inom lön, gärna från KY alternativt YH eller har arbetat några år med löneadministration har du goda förutsättningar för att axla din nya roll. Du känner dig trygg med lagar, regler och avtal inom löneområdet och har du tidigare erfarenhet ifrån byggbranschen är det meriterande.

Är du en noggrann och positiv person kommer du trivas här hos oss! Du är lösningsorienterad, ansvarstagande och förändringsbenägen. Vidare är du gärna delaktig och utvecklar och effektiviserar arbetet så att vi alltid arbetar på bästa möjliga sätt. Har du dessutom ett intresse för system och IT har du hittat rätt.

Tjänstgöringsgraden är flexibel mellan 75-100%

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb