Inaktiv platsannons

FM local manager i Göteborg

The best place to work in the Global Automotive Industry. Join us on this exciting journey into the future, we want to hear from you!

Om tjänsten

Allt vi gör börjar med människor.

Vårt mänskliga fokus är det som gör oss olika från alla andra bilföretag, och det är i centrum för allt vi skapar. Om du vill vara med oss i vårt uppdrag att göra människors liv mindre komplicerat, erbjuder vi dig en chans att växa tillsammans med duktiga människor som vill göra en verklig skillnad

 

 

Förvaltningschef till Facility Management (FM)

 

Volvo Car Group Facility Management’s (FM)) uppdrag är att tillhandahålla en störningsfri drift och göra livet mindre komplicerat för alla FM-kunder och berörda parter. FM har det övergripande ansvaret för leverans av Facility Management-tjänster inom Volvo Car-koncernen. FM införlivar hantering av användartjänster såsom städning, catering och bevakning och fastighetstjänster såsom fastighetsteknik, fastighetsskötsel och drift.
FM ansvarar också för ett antal företagsfunktioner och standarder såsom företagssäkerhet, inrednings anvisningar och tekniska Byggkrav. Teamet består av cirka 80 anställda och ett stort antal köpta tjänster. FM verkar globalt.

 

  

Vill du bli en av oss?

 

Vårt team består av ca 45 personer, fastighetsförvaltare, specialister, projektledare, konsulter och många fler ovärderliga roller.
Vårt gemensamma ansvar finns inom områden såsom städning, catering och vakthållning och tjänster inom fastighets- och anläggningsförvaltning, fastighetsskötsel och drift.
FM ansvarar också för ett antal koncerngemensamma funktioner och standarder såsom företagssäkerhet, interiöra riktlinjer och tekniska krav på byggnader.

Som FM Manager kommer du att vara en del av FM Göteborg. och vara ansvariga gentemot verksamheten för hela FM leveransen

 

Huvudsakliga uppgifter och ansvar

 

  • Följa upp hårda och mjuka leveranser, kvalitet, kostnad, avtal.
  • Vara kontaktperson gentemot Volvo Cars verksamheten i Göteborgsregionen
  • Säkerställa en, attraktiv och säker arbetsmiljö för våra medarbetare
  • Se till att vi agerar efter de riktlinjer som kunden och miljön kräver, både inom interna och externa funktioner
  • Uppskatta behov av underhåll, göra bedömningar av nödvändiga åtgärder samt lägga fram förslag om åtgärder
  • Vara mycket väl insatt i Avfallshantering för industri

 

Du och din kompetens

 

  • Vi vill att du har några års erfarenhet från Fastighetsförvaltning.
  • Erfarenhet av projektledning med en kundfokuserad leverans
  • Hög förmåga att arbeta på egen hand, med ansvar och mandat.
  • Erfarenhet från avfallshantering inom industrin
  • Körkort B
  • Flytande Svenska och Engelska i tal och skrift

 

Du som person

 

För att trivas i rollen behöver du ha ett intresse för både teknik och ekonomi.

Eftersom tjänsten ställer höga krav på förståelse av kundens behov, behöver du vara en trygg person med en hög servicenivå.
Du ska trivas i olika social miljöer då du i din roll du kommer ha mycket externa kontakter med kunder och entreprenörer.
Trivs du med att hantera många uppgifter parallellt, och har god förmåga till struktur och att organisera är du rätt person för oss!

Låter detta som din nästa utmaning?

 

Ansökan och kontakt

Välkommen med din ansökan genom att skicka ditt CV och personligt brev via länken nedan, inte senare än 30 april. För frågor om tjänsten, kontakta Maria Westermark, Senior rekryterare på maria.westermark@volvocars.com. Observera att vi inte kommer ta emot ansökningar via e-post.

 

 

Om Volvo Cars

Volvo Cars är ett företag med ett syfte; att föra traditionell bilproduktion in i en uppkopplad, hållbar och smart framtid.

Sedan företaget grundades 1927 har vårt varumärke präglats av ett engagemang kring säkerhet, vilket har bidragit till innovation som förenklar livet för våra kunder. Under 2010 beslutade vi oss för att förändra vår verksamhet, vilket resulterade i en helt ny generation av bilar och teknologier, med stabil tillväxt och rekordförsäljning till följd. I dag ökar vi vår globala närvaro i Europa, Kina och USA och nu söker vi nya talanger.

Mer än någonsin tidigare utvecklar vi våra kunskaper och färdigheter för att kunna driva förändring inom bilindustrin. Vi letar därför efter innovativa och engagerade människor som vill vara med oss att skapa säkra, hållbara och uppkopplade bilar. Vi tror på människors styrkor och kommer att utmana och stödja dig i att nå din fulla potential. Bli en del av Volvo Cars och följ med på vår resa in i framtiden.

 

 

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (erfaren)