Inaktiv platsannons

Gruppledare för Amnestys F2F-projekt i Göteborg

Amnesty International är en global människorättsorganisation som med gemensamma krafter vill skapa en värld där mänskliga rättigheter gäller alla. Vill du hjälpa oss?

Om tjänsten

Gruppledare för Amnestys F2F-projekt i Göteborg


Nu har du möjligheten att arbeta som Gruppledare inom vårt Face 2 Face-team i Göteborg. Teamets arbetsuppgifter är att informera om samt uppmärksamma orättvisor runtom i världen med målet att få fler människor att ta ställning för människors lika värde genom att bli medlemmar i Amnesty. Du har som gruppledare ett extra stort ansvar, där du aktivt värvar själv men arbetar också aktivt med att coacha, stötta och peppa medlemsvärvarna. Du är med i den dagliga planeringen, samt håller i workshops. Utöver värvning och utbildningstid innefattar tjänsten runt en timmes administrativ tid per arbetsdag. 

Som gruppledare kommer du att få direkt inblick i Amnestys arbete på sekretariatet och du kommer även få fortbildning inom mänskliga rättigheter och våra tematiska områden. Att ha arbetat som gruppledare är en bra merit och för rätt person finns det goda möjligheter att utvecklas inom organisationen. Med din hjälp kan Amnesty växa som organisation och vinna ännu fler segrar för de mänskliga rättigheterna. Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet inom arbetsledning. Du är positiv, förtroendeingivande, tålmodig och ansvarstagande. Du har inga problem att snabbt anpassa dig till nya miljöer, du kan arbeta under press och har en stark vilja att lyckas. Arbetet kräver en hel del samarbetsförmåga då du ingår i en arbetsgrupp som måste fungera ihop. 

För att jobba som gruppledare måste du kunna uttrycka dig väl i tal på svenska och du måste vara minst 18 år.

Villkor
Tjänsten är en heltid (38 timmar per vecka) och du arbetar måndag till fredag dagtid. I heltiden ingår utbildning och administrativt arbete, ca 7 timmar per vecka.

Månadslön (ej provision) samt tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.

Tillträde omgående. 

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Deltidsjobb