Inaktiv platsannons

Performance Marketing Manager i Stockholm

... Var med och skapa Sveriges bästa tv-upplevelser! Är du en vass digital marknadsförare och vill jobba med rörlig bild och några av Sveriges roligaste varumärken? Vi söker nu en Performance...

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Var med och skapa Sveriges bästa tv-upplevelser!

Är du en vass digital marknadsförare och vill jobba med rörlig bild och några av Sveriges roligaste varumärken? Vi söker nu en Performance Marketing Manager till marknadsavdelningen på Bonnier Broadcasting som har ansvar över all marknadsföring avseende TV4, TV4 Play och C More (även Sjuan och TV12).

Som Performance marketing manager hos oss är du ansvarig för att marknadsföra våra tv-program och skapa säljdrivande aktiviteter för både TV4 och C More i sociala medier. I rollen finns en förväntan om proaktiva initiativ för att förbättra våra arbetssätt och framför allt automatisera dessa och skapa affärsnytta för både TV4 och C More.

Du deltar i hela processen, från brief till uppföljning och har en viktig roll i projektgruppen. Du kommer att ingå i ett marknadsteam om 13 personer och du rapporterar till marknadschefen för Bonnier Broadcasting.

Arbetet innebär en självständig roll med stort eget ansvar, samtidigt som du ingår i ett större team där ett fungerande samarbete förväntas. Förutom marknadsavdelningen har du även andra kontaktytor som innefattar digitala kommunikatörer, exekutiva producenter, mediabyrå och vår egen inhousebyrå för social produktion.

Som person är du strukturerad och kan växla mellan strategiskt och operativt arbete. Du bjuder gärna på dig själv och gillar att jobba med människor, är en god människokännare, öppen, lyhörd och jobbar för att bygga långsiktiga relationer.

Kompetens

  • Du har minst 2 års erfarenhet av annonsering inom Facebook/Instagram, Youtube, Snapchat, Twitter och LinkedIn.

  • Du har jobbat med både varumärkesbyggande och säljdrivande aktiviteter

  • Du har hög förståelse av verktyg, insikt, analys och erfarenhet av både self service-plattformar såväl som tredjepartsplattformar, t ex Smartly

  • Du är en god kommunikatör och inspiratör med vana att presentera

  • Goda kunskaper inom Excel och Power Point

  • Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska

  • Erfarenhet från Google Analytics är meriterande men inget krav

Att jobba på Bonnier Broadcasting

Tillsammans med ett gäng härliga kollegor blir du som arbetar hos oss en del av den digitalisering som hela mediebranschen befinner sig i. En hög förändringstakt där vi utmanar konventionellt tänkande med vår kreativitet och förmåga att snabbt genomföra idéer fyller vår vardag. Målet är att som ett lag skapa Sveriges bästa upplevelser av rörlig bild – alltid med användarnas behov i centrum.

Att jobba hos oss innebär stora utmaningar, högt tempo och många skratt, där alla medarbetare och avdelningar har en viktig roll. Just nu är vi mitt uppe i en digital transformation, och stort fokus läggs på att leda den tekniska utvecklingen på marknaden.

Vi tror på självledarskap, agila team och att grunden till ett effektivt samarbete är bra relationer. Det leder till att vi kan prestera och skapa bättre förutsättningar för innovation, kreativitet och nya möjligheter i digitaliseringen av tv-industrin. Vi sitter ett stenkast från Gärdets t-banestation. I huset finns ett eget gym samt träningsklasser, goda luncher på vår restaurang och engagerade kollegor. Tjänsten är en tillsvidareanställning med snarast tillträde.

Praktiskt:

Du sitter i TV4-huset i Stockholm, ett stenkast från Gärdets t-banestation. I huset finns ett eget gym, goda luncher på vår restaurang Kalaset, och cirka 800 engagerade kollegor som jobbar med allt från beställning av program och projektledning till marknadsföring och teknikutveckling.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Stockholm. Tillträde omgående.

Frågor besvaras av Lisanne Kask, Performance Marketing Manager, . Tjänsten ingår i Unionens avtalsområde och fackliga frågor besvaras via mail till .

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej