Inaktiv platsannons

Aktörer till Halloween på Liseberg 2018 i Göteborg

Om tjänsten

Aktörer till Halloween på Liseberg 2018
Liseberg AB

Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,2 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende, och sysselsätter omkring 425 årsanställda och ca 2300 säsongsanställda. Liseberg omsätter årligen ca 1,4 miljard kronor och ingår i koncernen Stadshus som är helägt av Göteborgs Stad.


 

Vill du ha höstens mest skrämmande jobb? Då ska du söka till aktör i våra skräckhus eller ute i parken!

Tjänsterna vi erbjuder är säsongstjänster och arbetstiden följer Lisebergsparkens öppettider och är förlagda till såväl vardagar som helger, dagtid som kvällstid. Halloweensäsongen sträcker sig från 12 oktober till 4 november och tjänsten innefattar även en eller ett par obligatoriska utbildningsdagar innan parken öppnar.

Det finns två olika tjänster att söka: Aktör i spökhusen och Aktör ute i parken. Som Aktör i spökhusen är du anställd i ett av spökhusen och som Aktör ute i parken jobbar du i ett tematiserat skräckområde ute.

 

Beskrivning Aktör Gasten och övriga spökhus Halloween

Som aktör är du anställd i ett av spökhusen där det är din uppgift att sätta skräck i våra gäster. En dag börjar med att du sminkar dig och byter om till den karaktär du blivit tilldelad. Genom improvisation utifrån riktlinjer för det specifika spökhuset agerar du sedan för att ge gästerna bästa möjliga upplevelse.

Kvalifikationer

Goda kunskaper i improvisation. Ett brinnande intresse för att agera. Vara stresstålig, inte vara konflikträdd och ha ett starkt psyke. Svenska och engelska på gymnasienivå.

 

Beskrivning Aktör Gasten utomhus Halloween

Som aktör i utemiljöerna agerar du genom improvisation för att sätta skräck i våra gäster. En dag börjar med att du sminkar dig och byter om till den karaktär du blivit tilldelad. Du agerar sedan utefter förutsättningarna för det specifika område du jobbar i.

Kvalifikationer

Utbildning inom teater eller yrkesvana inom området eller teater är meriterande. Vara stresstålig, inte vara konflikträdd och ha ett starkt psyke. Svenska och engelska på gymnasienivå.

För att vara aktuell för tjänsten är det viktigt att du kan arbeta minst fem dagar under perioden 29 oktober till 4 november. Audition sker under eftermiddag/kväll. 

Vill du veta mer om tjänsterna hänvisar vi i första hand till vår mail forestandare.gast@liseberg.se.

I din ansökan vill vi att du bifogar CV och ett personligt brev. Det är även välkommet att bifoga länkar till exempelvis showreel eller där du på annat sätt visar vem du är rent artistiskt. 

Välkommen med din ansökan senast 2 september.


Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av jobb
Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej