Inaktiv platsannons

Chef, telefon/webbrådgivning Sundsvall

... Är du en erfaren ledare som brinner för att coacha och utveckla medarbetare? Vi söker dig som drivs av att leda i förändring med syfte att skapa lönsamhet i verksamheten. I linje med...

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Är du en erfaren ledare som brinner för att coacha och utveckla medarbetare? Vi söker dig som drivs av att leda i förändring med syfte att skapa lönsamhet i verksamheten. I linje med Skandias höga ambition att ytterligare stärka relationen med företag och dess anställda samt privatkunder på ett relevant sätt så söker vi nu en framgångsrik ledare till telefon/webbrådgivningen - ny verksamhet i Sundsvall.

Om tjänsten

Enhetens huvuduppdrag är att erbjuda Skandias kunder rådgivning via telefon och stödja den digitala kanalen. Telefonrådgivningsenheten ingår i Försäljning Online som ansvarar för att på ett kostnadseffektivt sätt fördjupa relationen med Skandias kunder genom hög proaktivitet via digital kanal och rådgivning på distans via delad skärm med kund. Verksamheten är ny i Sundsvall från 1 maj och du som chef förväntas vara en drivande kraft i uppbyggnaden. I rollen ingår personalansvar för 20 medarbetare samt en gruppchef (målbild slutet 2018, idag består gruppen av 5 medarbetare).

Enheten Försäljning Online består även av tre andra avdelningar; Kundinsikt, Taktisk CRM och Telefon/Webbrådgivning i Göteborg.

Dina huvudsakliga ansvarsområden och arbetsuppgifter:

Dina huvudsakliga fokusområden är att engagera och motivera medarbetare inom enheten utifrån Skandias värderingar för skapa en effektiv rådgivningskanal inom områdena Företag & Privat och aktivt arbeta med att säkerställa så enheten är risk och compliant på ett strukturerat sätt. Du tar ansvar för samverkan inom Försäljning Online i kundbearbetningen med kundinsikt och taktisk CRM i syfte att skapa en så effektiv och relevant kundupplevelse som möjligt. En viktig del i arbetet är att samverka med övriga kundmötande kanaler – kontorsrådgivningen, stora företag och övriga serviceenheter.

Vidare kommer du:

  • Ansvara för en effektiv distribution som syftar till att skapa djupa och långsiktiga kundrelationer.
  • Ha budget, försäljnings och resultatansvar för enheten.
  • Ansvara för lönesättning, Performance Management och individuell utveckling samt kompetensutveckling för varje enskild medarbetare.
  • Löpande utveckling av kundprocesser och arbetssätt som ska leda till ökad lönsamhet för enheten.
  • Säkerställa att Skandias kunder möts utifrån sina unika behov, detta sker genom datadriven kundanalys tillsammans med ett arbetssätt där rådgivaren och kunden delar skärm.
  • Riskägare för rådgivningsdokumentationen och säkerställa att vi har mycket hög kvalitet i kundmöten.
  • Tydligt samverka med Skandias övriga försäljnings och servicekanaler.

Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till Chefen för Försäljning Online - Johan Isacsson.

Här kommer en hälsning från Johan

”Jag söker dig som brinner för ledarskap och har förmågan att engagera och anpassa ditt ledarskap utifrån medarbetarnas kompetens och individuella förmåga. Affärsmässighet genomsyrar ditt dagliga arbete och som ledare stimuleras du av att uppnå resultat utifrån gruppens gemensamma framgångar. En naturlig del av ledarrollen är att leda och driva förändringar med fokus på att utveckla enheten och medarbetarna. Du har en stark kommunikationsförmåga och utvecklar dina medarbetare genom kontinuerlig feedback.

Varför jobba med mig?

Som ledare är jag engagerad, driven och coachande, men även krävande. Jag förväntar mig mycket av dig och du kan förvänta dig mycket av mig. Som person är jag enkel, öppen och drivs av att få människor att växa och ta eget ansvar. Att misslyckas ser jag som något som utvecklar och tar oss utanför trygghetszonen! Jag värdesätter löpande konstruktiv feedback som syftar till att vi tillsammans utvecklar Försäljning Online i en snabb utvecklande omvärld."

Några av våra medarbetare
Daniel Winther
Portföljförvaltare
"Den professionella miljön, duktiga medarbetare som ställer krav, pushar och samtidigt visar uppskattning för varandra"
Sofie Kulp-Tåg
Portföljförvaltare
"Jag blir konstant utmanad och har möjlighet att utveckla min kompetens"
Johan Hagman
Telefonrådgivare
"Den optimala storleken på företaget, gör att känslan av att bidra fortfarande är stor samtidigt som du har möjlighet att specialisera dig inom olika områden."
Linda Karlsson
IT Utvecklare
"På Skandia är det högt i tak och alla idéer är välkomna. Vill du testa ny teknik eller arbetssätt uppmuntras du att testa och det uppskattas att du tänker framåt. "
Kvalifikationer

Vidare ser vi att du har:

  • Minst 5 års ledarerfarenhet och drivs av att leda i förändring i syfte att skapa effektivitet.
  • Dokumenterad erfarenhet av försäljning med budget och riskansvar.
  • Erfarenhet av att jobba i en miljö som präglas av kunddriven utveckling samt förståelse för hur digitaliseringen och regelverkens påverkan på försäkrings och bankaffären.
  • Analytisk och strategisk förmåga.
  • Hög samarbetsförmåga då rollen kräver både förmåga att skapa förutsättningar för andra enheter likväl som för egen enhets bearbetningsansvar.
  • Högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande är meriterande.

Ansökan

Vi arbetar med löpande urval så ansök så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har riktigt bra förmåner
  • Privatvårdsförsäkring för alla anställda

  • Vår företagskultur styrs av engagemang

  • Balans i livet och ett bra friskvårdserbjudande

  • Fantastiska kollegor

  • Bidrar till att göra skillnad

  • Förmånligt Personallån

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)