Inaktiv platsannons

Internrevisor till Skandia i Stockholm

... Vi söker en nyfiken revisor till Skandias Internrevision som vill vara med och utveckla såväl Skandia som vår egen avdelning. Din... Internrevisions uppgift är att oberoende och...

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Vi söker en nyfiken revisor till Skandias Internrevision som vill vara med och utveckla såväl Skandia som vår egen avdelning.

Din roll

Internrevisions uppgift är att oberoende och objektivt granska, utvärdera och lämna förslag på åtgärder och förbättringar av Skandias processer och kontroller. Vi är idag ett tiotal medarbetare, med ett uppdrag som inbegriper alla de svenska koncernbolagen. Arbetet är varierande och ger en god möjlighet att lära sig Skandiakoncernens olika verksamhetsområden, allt ifrån försäkring till bank och fondförvaltning.

Din uppgift blir att planera, leda och genomföra revisionsprojekt inom en variation av koncernens bolag och verksamhetsområden. Arbetet kommer att ske både självständigt och i team. Du kommer även att vara delaktig i Internrevisions årsplanering samt i funktionens övergripande arbete med kontinuerlig förbättring av egna processer och metoder.

I arbetet ingår tät interaktion med verksamheten, varför vi lägger stor vikt vid etablerande av goda relationer samt värdeskapande rådgivning till organisationens operativa funktioner.

Några av våra medarbetare
Daniel Winther
Portföljförvaltare
"Den professionella miljön, duktiga medarbetare som ställer krav, pushar och samtidigt visar uppskattning för varandra"
Sofie Kulp-Tåg
Portföljförvaltare
"Jag blir konstant utmanad och har möjlighet att utveckla min kompetens"
Johan Hagman
Telefonrådgivare
"Den optimala storleken på företaget, gör att känslan av att bidra fortfarande är stor samtidigt som du har möjlighet att specialisera dig inom olika områden."
Linda Karlsson
IT Utvecklare
"På Skandia är det högt i tak och alla idéer är välkomna. Vill du testa ny teknik eller arbetssätt uppmuntras du att testa och det uppskattas att du tänker framåt. "
Kvalifikationer

Din profil

För att lyckas i rollen som internrevisor måste du ha en akademisk utbildning med exempelvis ekonomisk/juridisk inriktning. Vi ser även att du har minst 4 års erfarenhet från revision (intern eller extern) eller annan relevant verksamhetserfarenhet från primärt försäkrings-/kapitalförvaltningsområdet exempelvis inom risk-, compliance, juridik, controlling eller liknande. Du har en god kommunikativ förmåga, både i muntlig och i skriftlig form, samt erfarenhet av att bygga goda relationer på olika nivåer i en organisation. Du kan arbeta självständigt såväl som i grupp, med fokus på kvalitet, integritet och leveranssäkerhet. Det är även viktigt att din kunskap och sociala förmåga kommer fram i arbetet inom teamet för att stärka både kvaliteten i vår revisionsleverans och vår interna gruppdynamik och arbetsglädje.

Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet av revision eller annat styrnings- och kontrollrelaterat arbete inom finansiell sektor med fokus på försäkring, bank eller kapitalförvaltning. Detaljerad kunskap om regelverk relaterade till ovan områden är starkt meriterande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har riktigt bra förmåner
  • Privatvårdsförsäkring för alla anställda

  • Vår företagskultur styrs av engagemang

  • Balans i livet och ett bra friskvårdserbjudande

  • Fantastiska kollegor

  • Bidrar till att göra skillnad

  • Förmånligt Personallån

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)