Inaktiv platsannons

Nyutexaminerade ekonomer sökes till backoffice! i Stockholm

Om tjänsten

Nu hjälper vi på SJR en storbank i centrala Stockholm att hitta nyutexaminerade ekonomer till deras backoffice verksamhet! Är du en driven och engagerad ekonom som tar examen till sommaren? Skicka då in din ansökan redan idag!

I rollen hos vår kund kommer du tillhöra en grupp på ca 15 personer där du och dina kollegor arbetar med KYC processer. Arbetet innebär att du samlar in information kring kunderna, både nya och befintliga, för att sedan analysera datan. Tjänsten innebär många kontaktytor, både internt och externt, och därför ställs mycket höga krav på din engelska. När analysen av datan är klar samt kontrollerad kommer du uppdatera systemet med den nya informationen samt dokumentationen. Kunden har även en backlog som du även kommer arbeta med för att rensa undan.

Din bakgrund
Vi letar efter en nyutexaminerad ekonom som gärna har läst en inriktning mot finansiering. I och med att arbetet innebär stora kontaktytor med internationella kunder och banker behöver du tala och skriva flytande engelska samt svenska. Du är snabblärd, analytisk och gillar att ha mycket kundkontakt. Du är orädd och framåt samtidigt som du gillar att arbeta i team.

Publicerad den

16-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb