Inaktiv platsannons

Kundansvarig till Svenska Skeppshypotek i Göteborg

Om tjänsten

 


Om företaget                             
Svenska Skeppshypotek är sedan 1929 närvarande inom den svenska rederinäringen. Förutom att vara en möjlig långivare inför investeringar i fartyg är vi en neutral rådgivare och diskussionspartner. Vår kompetens och vårt mångåriga engagemang gör oss till en trygg finansiell partner med stor förståelse för rederinäringen och dess särdrag. Våra kunder består av svenska rederier och utländska rederier med anknytning till Sverige. Vår verksamhet växer och vid årsskiftet uppgick balansomslutningen till 8,7 miljarder kronor. Vi ser dessutom möjligheten att medverka till fler affärer. Därför behöver vi förstärka vårt team med ytterligare en kundansvarig.

Arbetsbeskrivning
Som kundansvarig hos oss arbetar du med finansiering av fartyg för svenska och utländska rederier. I rollen fungerar du även som rådgivare och diskussionspartner. Du arbetar med kreditbedömningar, analyser, uppföljning och rapportering. Du arbetar även proaktivt i kontakter med banker, kunder, försäkringsbolag och andra organisationer. Du ingår i ett team om sju engagerade och kompetenta kollegor.

Bakgrund
Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning inom ekonomi eller juridik. Vi tror att du har några års erfarenhet av arbete med företagsfinansiering, kanske som företagsrådgivare i bank, alternativt är du i början av din karriär och relativt nyutexaminerad. Viktigast är att du har ett genuint intresse för affärer, stor förståelse för siffror och en analytisk ådra.

För att lyckas i rollen krävs att du är drivande, förtroendeingivande och kreativ då du diskuterar och förankrar lösningar för kunden. För att passa in hos oss är du en lagspelare som tycker om att dela med dig av din kompetens och erfarenheter med dina kollegor. Du har hög integritet samt god förmåga att skapa förtroendeingivande relationer. Vi ger alltid det lilla extra för att leverera kvalitet och göra våra kunder nöjda.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb