Dialect Haninge söker företagssäljare

Om tjänsten

Dialect levererar it- och telekommunikation till företag. Vi ser till att allt kan fungera ihop – oavsett tid, plats eller lösning. Utöver våra integrerade lösningar och vägledande kunskap erbjuder vi ett brett utbud av produkter och tjänster. Dialect omsatte över en miljard kronor 2015 och har idag 550 anställda.

I din roll som företagssäljare:
På Dialect i Haninge har vi en aktiv säljkultur och ett högt tempo med resultatinriktade aktiviteter och kunden i fokus. Du arbetar från vårat kundcenter i Haninge och kommer att kontakta kunder i Haninge med omnejd.

Som företagssäljare kommer du aktivt besöka och jobba med nya och befintliga företagskunder. Bokning och genomförande av kundbesök är den stora delen av arbetet, men även att ha ett öppet sinne så du lätt kan se och läsa av kundens verksamhet och dess behov är ett måste. Genom behovsstyrd försäljning kan vi erbjuda kunderna mobila företagslösningar som skapar ett bättre mobilt liv. Vi önskar att du har erfarenhet av uppsökande verksamhet och att du ser telefonen som ett av dina främsta arbetsverktyg. Som företagssäljare arbetar du självständigt och med en egen budget.

Kvalifikationer som företagssäljare:
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från försäljning inom it -och telekombranschen med goda resultat. Du kommer främst att arbeta med att sälja våra tjänster och produkter inom områdena mobilt, och mobilabonnemang. Du drivs av det egna resultatansvaret, är van vid att arbeta självständigt och har ett sinne för försäljning. Även tidigare erfarenhet av att arbeta mot budget och leverera mätbara resultat är meriterande.

Vi förväntar oss en person med hög aktivitetsnivå som vill visa sina utvecklingsambitioner och som är van att hantera parallella processer.

Du är en skicklig säljare som är arbetsvillig och stimuleras av tydliga mål. Du har god initiativförmåga och vill vara med på resan och påverka företagets utveckling.

På Dialect erbjuder vi dig:
Vi erbjuder en trevlig arbetsplats med spännande framtid, där kompetenta, passionerade och serviceinriktade medarbetare är framgångsfaktorn för att nå våra mål. Du blir en del av en företagskultur som präglas av mångfald, kundfokus, affärsmannaskap och entreprenörsanda och du erbjuds utvecklande arbetsuppgifter i en expanderande verksamhet.

Kika gärna på sidan för att läsa om hur några av våra medarbetare tycker att det är att jobba på Dialect. Se även gärna vår om hur det är jobba på Dialect.

Vi ser gärna kvinnliga sökanden. Sista ansökningsdagen är 31 augusti.

Tillträde: Enligt överenskommelse
Lönesättning: Fast månadslön och provision
Tjänsten omfattar: Heltid
Placeringsort: Stockholm
Övrigt: Du har B-körkort

Välkommen med in ansökan.

Mikael Olsson

VD

Jobbar du redan på Dialect?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

Publicerad den

15-07-2019

Extra information

Ort
Haninge
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Haninge | Stockholms län | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Ansök direkt

Dela jobbannonsen