Inaktiv platsannons

Dialect Norrköping söker It-tekniker

Om tjänsten

Dialect levererar it- och telekommunikation till företag. Vi ser till att allt kan fungera ihop – oavsett tid, plats eller lösning. Utöver våra integrerade lösningar och vägledande kunskap erbjuder vi ett brett utbud av produkter och tjänster. Dialect omsatte över en miljard kronor 2014 och har idag 550 anställda.

I din roll som It-tekniker:
I rollen som It-tekniker får du arbeta med hela kedjan från konfiguration, migration och implementation till service, support och drift. Du kommer att sätta upp och implementera skräddarsydda och stabila lösningar för att säkerhetsställa en driftsäker IT-miljö.

Som It-tekniker hos Dialect Norrköping kommer du att serva både befintliga och nya företagskunder i hela Norrköping med omnejd. Arbetet kommer till viss del skötas från kontoret men även ute på plats hos våra kunder.

I ditt arbete ska du alltid göra en bred behovsanalys som täcker in hela företagets kommunikation och synliggör värden som utvecklar kundens verksamhet.

Kvalifikationer som It-tekniker:
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom it- och telekombranschen och har färdigheter inom följande områden eller delar av dessa.
• Har en god kunskap om datorer och gärna telefonväxlar
• God kompetens inom Microsoft klient/server miljö
• Har kunskap om Windows domänhantering/AD
• Goda kunskaper om Nätverk/TCP-IP
• Goda PC-kunskaper och hantering av kringutrustning
• Erfarenhet av implementation, drift och förvaltning
• Vara väl bevandrad i Office 365

Som person tror vi att du är självgående, driftig och affärsinriktad teamspelare som målinriktat jobbar med kvalitetstänk och sätter kunden främst. Du är drivande i både det dagliga arbetet och i de projekt du deltar i. Är du även en duktig It-säljare är det meriterande.

På Dialect erbjuder vi dig:
I tjänsten som It-tekniker erbjuds du stora utvecklingsmöjligheter och eget ansvarsområde då företaget befinner sig i en tillväxtfas. Du får möjlighet att arbete på ett företag med ett starkt och tydligt kunderbjudande och där man trivs tillsammans med sina kollegor. Du får även möjlighet att jobba med marknadens senaste produkter och kommer att ha en marknadsmässig lön.

Placeringsort: Norrköping
Start: Omgående/ enligt överenskommelse
Lönesättning: Fast månadslön
Tjänsten omfattar: Heltidstjänst
Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer sker löpande

Intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag! Maila ditt CV, Personligt brev och gärna en bild.

Jobbar du redan på Dialect?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Norrköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Norrköping | IT | Heltidsjobb (förstajobb)