Dialect Haninge söker Fordons-IT Tekniker

Fordons-IT tekniker – Det välkända i ett utmanande... Som erfaren eller nyutbildad fordons-IT tekniker kommer du känna igen dig hos oss. Men du kommer också utmanas av vårt produkt- och tjänsteutbud. Du får möjligheter att...

Om tjänsten

Fordons-IT tekniker – Det välkända i ett utmanande format


Som erfaren eller nyutbildad fordons-IT tekniker kommer du känna igen dig hos oss. Men du kommer också utmanas av vårt produkt- och tjänsteutbud. Du får möjligheter att briljera, utvecklas och ta större ansvar. Du får göra det på en arbetsplats som präglas av både skratt och allvar, i ett gäng som bryr sig om varandra, våra kunder och vårt företag.

Som fordons-IT tekniker hos Dialect Installationscenter arbetar du med eftermontering och service av alkolås, Fleet Management System, komradio och varningsljus - bland mycket annat. Du arbetar med allt från personbilar och lastbilar till entreprenadmaskiner och båtar – ute hos kund eller i våra verkstäder i Haninge och Järfälla.

I våra projektuppdrag ges du möjlighet att ta dig an en större utmaning som ansvarig tekniker för ett särskilt projekt. Du får möjlighet att utbilda dig/arbeta på andra orter eller i andra länder, vara med och utveckla projektspecifika installationsmanualer och utveckla dina ledaregenskaper.

Våra tekniker
Känslan att vilja vårda vårt varumärke i mötet med våra kunder är viktig hos all vår personal. Vi är stolta över vårt erbjudande och vår produkt, men kan vara snabbtänkta och flexibla om situationen kräver det. En del av våra installations- och serviceuppdrag är varierande och utmanande och sätter värde på nyfikenhet och utvecklingslust hos våra tekniker, medan det i andra uppdrag är viktigare att kunna följa en i förväg bestämd mall.

Dialect Installationscenters tekniker arbetar både enskilt och tillsammans, beroende på uppdrag, och alltid i nära samarbete med våra projektledare för storkunder eller våra lokala säljare. En god kommunikation mellan uppdragens olika roller är viktig och som tekniker hjälper du bäst till genom att avsluta ett väl utfört uppdrag med en korrekt och snabb rapportering.

Dialect Installationscenter
Dialect levererar IT- och telekommunikation till företag. Vi ser till att allt kan fungera ihop – oavsett tid, plats eller lösning. Utöver våra integrerade lösningar och vår vägledande kunskap erbjuder vi ett brett utbud av produkter och tjänster. Dialect omsatte ca en miljard kronor 2016 och har idag över 550 anställda. Läs mer på www.dialect.se.

Dialect Installationscenters projektkunder har stora fordonsflottor eller stor geografisk spridning. Vår erfarna och kompetenta projektavdelning ger kunden bästa möjliga installation/service i ett nära samarbete med Dialects kvalificerade tekniker och samarbetspartners runt om i landet.

Kvalifikationer
Krav (som kan styrkas genom utbildning/erfarenhet):
- Mycket god teknisk förståelse
- Goda kunskaper inom fordonselektronik
- God förståelse av fordonstekniskt fackspråk i svenska och engelska
- God muntlig och skriftlig kommunikation i svenska
- Körkort B-behörighet

Meriterande:
- Erfarenhet av eftermontering/service av fordons-IT
- Utbildning avseende installation/service av bl.a. alkolås, taxameter, färdskrivare
- Erfarenhet av arbete inom serviceyrken
- God muntlig och skriftlig kommunikation i engelska
- Ledarerfarenhet
- Körkort övriga behörigheter

  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Lönesättning: Fast månadslön
  • Tjänsten omfattar: Heltid
  • Placeringsort: Främst Stockholms län
Jobbar du redan på Dialect?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

Publicerad den

15-07-2019

Extra information

Ort
Haninge
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Haninge | Stockholms län | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Ansök direkt

Dela jobbannonsen